Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71392 Frog Mario tehostuspakkaus

LEGO Super Mario sammakkopuku hulvattoman hauskoihin interaktiivisiin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Frog Mario tehostuspakkaus
SKU 71392
Kappaleita 11
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 12,95 €
Julkaisupäivä 1. elokuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71392 Frog Mario tehostuspakkaus kuvaus

  • Lisää LEGO® Super Mario™ fanien pelitasoihin hauskoja hyppyjä ja polskintaa tällä Frog Mario -tehostuspakkauksella (71392), jossa on interaktiivinen puku LEGO® Mariolle™ (setti ei sisällä hahmoa).
  • Tämä palikoista rakennettava asu sopii LEGO® Mario™ hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360), tai LEGO® Luigi™ hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Luigin kanssa -aloitusrata (71387).
  • Kun LEGO® Mariolla™ on tämä puku, pelaajat saavat digitaalisia lisäkolikoita aina, kun he saavat hahmon hyppimään kuin sammakko. Ja aina kun hahmo laskeutuu puku päällään, kuulet veden loiskuvan.
  • Pakkauksen lummeosat ja siniset LEGO® vesiosat täydentävät lasten rakentamaa pelitasoa. Mukana on kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.
  • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää myös rakennusohjeita, innostavia rakennus- ja leikki-ideoita ja paljon muuta kivaa. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • Tämä keräiltävä rakennuslelu on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Setillä lapset voivat muunnella LEGO® Super Mario™ aloitusrataansa ja laajennussettejään.
  • Saatavilla on myös muita LEGO® Super Mario™ tehostuspakkauksia, kuten Bee Mario -tehostuspakkaus (71393). Ne täydentävät aloitusratoja ja laajennussarjoja.
  • Upeat LEGO® Super Mario™ lelusettien parissa eeppisillä Super Mario™ -hahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Fanit voivat laajentaa pelitasoja ja rakentaa ne uudenlaisiksi pelitasoiksi, joihin on kiva syventyä yksin tai yhdessä.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne kiinnittyvät aina helposti ja varmasti.
  • LEGO® osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.