Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Frog Mario tehostuspakkaus 71392

LEGO Super Mario sammakkopuku hulvattoman hauskoihin interaktiivisiin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Frog Mario tehostuspakkaus
SKU 71392
EAN 5702016912814
Kappaleita 11
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Frog Mario tehostuspakkaus 71392 kuvaus

Fanit voivat lisätä hauskaa hyppelyä ja polskintaa LEGO Super Mario leikkeihinsä tällä Frog Mario -tehostuspakkauksella (71392). Pakkaus sisältää interaktiivisen sammakkopuvun LEGO Mariolle (setti ei sisällä hahmoa). Sen avulla pelaaja saa hahmon hyppimään ja kerää digitaalisia lisäkolikoita. Ja aina kun Mario laskeutuu puku päällään, kuulet veden loiskuvan. Setti on hieno lahja trenditietoisille lapsille, joilla on jo LEGO Super Mario aloitusrata 71360, joka sisältää LEGO Mario hahmon, tai aloitusrata 71387, joka sisältää LEGO Luigi hahmon.

Rakenna ja leiki
Tämän LEGO setin rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta ja ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta. Sovellus on lapsille turvallinen alusta, jossa he voivat esitellä ideoitaan ja joka sisältää vinkkejä luoviin rakennuspuuhiin ja leikkeihin.

Ihan oikeaa Super Mario -toimintaa
Keräiltävien LEGO Super Mario lelusettien parissa eeppisellä Super Mario -hahmolla voi leikkiä ihan oikeasti. Aloitusradan, laajennussarjojen ja tehostuspakkausten avulla fanit voivat luoda omia haastavia pelitasoja, joihin on kiva syventyä yksin tai yhdessä.

  • Lisää LEGO Super Mario fanien pelitasoihin hauskoja hyppyjä ja polskintaa tällä Frog Mario -tehostuspakkauksella (71392), jossa on interaktiivinen puku LEGO Mariolle (setti ei sisällä hahmoa).
  • Tämä palikoista rakennettava asu sopii LEGO Mario hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360), tai LEGO Luigi hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Luigin kanssa -aloitusrata (71387).
  • Kun LEGO Mariolla on tämä puku, pelaajat saavat digitaalisia lisäkolikoita aina, kun he saavat hahmon hyppimään kuin sammakko. Ja aina kun hahmo laskeutuu puku päällään, kuulet veden loiskuvan.
  • Pakkauksen lummeosat ja siniset LEGO vesiosat täydentävät lasten rakentamaa pelitasoa. Mukana on kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.
  • Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää myös rakennusohjeita, innostavia rakennus- ja leikki-ideoita ja paljon muuta kivaa. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • Tämä keräiltävä rakennuslelu on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Setillä lapset voivat muunnella LEGO Super Mario aloitusrataansa ja laajennussettejään.
  • Saatavilla on myös muita LEGO Super Mario tehostuspakkauksia, kuten Bee Mario -tehostuspakkaus (71393). Ne täydentävät aloitusratoja ja laajennussarjoja.
  • Upeat LEGO Super Mario lelusettien parissa eeppisillä Super Mario -hahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Fanit voivat laajentaa pelitasoja ja rakentaa ne uudenlaisiksi pelitasoiksi, joihin on kiva syventyä yksin tai yhdessä.
  • LEGO rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne kiinnittyvät aina helposti ja varmasti.
  • LEGO osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.