Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Bee Mario tehostuspakkaus 71393

LEGO Super Mario mehilispuku suriseviin interaktiivisiin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bee Mario tehostuspakkaus
SKU 71393
EAN 5702016912821
Kappaleita 13
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Bee Mario tehostuspakkaus 71393 kuvaus

Lisää LEGO Super Mario leikkielämykseen jännittävää surinaa tällä Bee Mario -tehostuspakkauksella (71393). Siinä on interaktiivinen mehiläispuku LEGO Mariolle (setti ei sisällä hahmoa). Sen avulla pelaaja saa hahmon lentämään ja surisemaan kuin mehiläinen ja kerää digitaalisia lisäkolikoita. Setti on hieno lahja trenditietoisille lapsille, joilla on LEGO Super Mario aloitusrata 71360, joka sisältää LEGO Mario hahmon, tai aloitusrata 71387, joka sisältää LEGO Luigi hahmon.

Hulvattoman hauska sovellus
Kuvitetut rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta ja ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta. Sovellus toimii myös turvallisena alustana, jossa lapset voivat esitellä ideoitaan. Se sisältää myös innostavia rakennus- ja leikki-ideoita ja muita hauskoja toimintoja.

Rajatonta luovaa hupia
Keräiltävien LEGO Super Mario lelusettien parissa eeppisellä Super Mario -hahmolla voi leikkiä ihan oikeasti. Aloitusradan, laajennussarjojen ja tehostuspakkausten avulla fanit voivat luoda omia ainutlaatuisia pelitasoja, joihin on kiva syventyä yksin tai yhdessä.

  • Tuo LEGO Super Mario leikkeihin mehiläisen surinaa tällä Bee Mario -tehostuspakkauksella (71393), jossa on interaktiivinen puku LEGO Mariolle (setti ei sisällä hahmoa).
  • Tämä palikoista rakennettava asu sopii LEGO Mario hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360), tai LEGO Luigi hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Luigin kanssa -aloitusrata (71387).
  • Kun LEGO Mariolla on tämä puku, pelaajat saavat digitaalisia lisäkolikoita aina, kun he saavat hahmon lentämään. Ja aina kun hahmo lentää puku päällään, kuulet mehiläisen surinaa.
  • Pakkauksessa on myös kukkia ja vihreitä LEGO ruoho-osia, joita lapset voivat lisätä rakentamaansa pelitasoon. Kuvitetut ohjeet auttavat lapsia rakentamisessa.
  • Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää rakennusohjeita, innostavia rakennus- ja leikki-ideoita ja paljon muuta kivaa. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • Tämä keräiltävä rakennuslelu on fantastinen syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Setillä lapset voivat muunnella LEGO Super Mario aloitusrataansa ja laajennussettejään.
  • Saatavilla on myös muita LEGO Super Mario tehostuspakkauksia, kuten Frog Mario -tehostuspakkaus (71392). Ne täydentävät aloitusratoja ja laajennussarjoja.
  • Keräiltävien LEGO Super Mario lelusettien parissa suosituilla Super Mario -hahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Fanit voivat keksiä loputtomasti omia ainutlaatuisia pelitasoja, joita voi laajentaa ja muunnella.
  • LEGO osat ovat täyttäneet alan vaativat standardit jo vuodesta 1958. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja luotettavasti, kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.