Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71393 Bee Mario tehostuspakkaus

LEGO Super Mario mehiläispuku suriseviin interaktiivisiin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bee Mario tehostuspakkaus
SKU 71393
Kappaleita 13
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 12,95 €
Julkaisupäivä 1. elokuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71393 Bee Mario tehostuspakkaus kuvaus

  • Tuo LEGO® Super Mario™ leikkeihin mehiläisen surinaa tällä Bee Mario -tehostuspakkauksella (71393), jossa on interaktiivinen puku LEGO® Mariolle™ (setti ei sisällä hahmoa).
  • Tämä palikoista rakennettava asu sopii LEGO® Mario™ hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360), tai LEGO® Luigi™ hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Luigin kanssa -aloitusrata (71387).
  • Kun LEGO® Mariolla™ on tämä puku, pelaajat saavat digitaalisia lisäkolikoita aina, kun he saavat hahmon lentämään. Ja aina kun hahmo lentää puku päällään, kuulet mehiläisen surinaa.
  • Pakkauksessa on myös kukkia ja vihreitä LEGO® ruoho-osia, joita lapset voivat lisätä rakentamaansa pelitasoon. Kuvitetut ohjeet auttavat lapsia rakentamisessa.
  • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää rakennusohjeita, innostavia rakennus- ja leikki-ideoita ja paljon muuta kivaa. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • Tämä keräiltävä rakennuslelu on fantastinen syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Setillä lapset voivat muunnella LEGO® Super Mario™ aloitusrataansa ja laajennussettejään.
  • Saatavilla on myös muita LEGO® Super Mario™ tehostuspakkauksia, kuten Frog Mario -tehostuspakkaus (71392). Ne täydentävät aloitusratoja ja laajennussarjoja.
  • Keräiltävien LEGO® Super Mario™ lelusettien parissa suosituilla Super Mario -hahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Fanit voivat keksiä loputtomasti omia ainutlaatuisia pelitasoja, joita voi laajentaa ja muunnella.
  • LEGO® osat ovat täyttäneet alan vaativat standardit jo vuodesta 1958. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja luotettavasti, kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.