Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Lakitun taivasmaailma laajennussarja 71389

Jnnittv laajennussarja, jossa kamppaillaan Lakitua vastaan niin, ett pilvetkin pyrivt

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lakitun taivasmaailma laajennussarja
SKU 71389
EAN 5702016912616
Kappaleita 484
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Lakitun taivasmaailma laajennussarja 71389 kuvaus

Lisää lasten LEGO Super Mario maailmaan hauska haaste tämän Lakitun taivasmaailma -laajennussarjan (71389) avulla. Sen pyörivä pilvitaso pyörii, kun LEGO Mariota ja/tai LEGO Luigia (setti ei sisällä hahmoja) liu’utetaan edestakaisin alapuolella olevilla pilviliukusäätimillä, jotta Lakitu putoaisi. Setti sisältää Lakitu-, Bullet Bill- ja Fuzzy-hahmot sekä aikakuution, joka antaa lisäaikaa pelitasolla. (Huomio: interaktiivisiin leikkeihin tarvitaan aloitusrata 71360 tai 71387.)

Kisaa tiiminä tai ystäviäsi vastaan
Lapset voivat leikkiä yksin, yhdessä ystävän kanssa, jolla on LEGO Mario tai LEGO Luigi hahmo, tai kilpailla ystävää vastaan. Ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta löydät rakennusohjeita, luovia ideoita ja paljon muuta kivaa.

Loputtomasti mahdollisuuksia
Keräiltävien LEGO Super Mario lelusettien parissa perheen Super Mario -suosikkihahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Nämä setit ovat hauskoja lahjoja trenditietoisille, leikkiville lapsille. Aloitusratojen, laajennussarjojen ja tehostuspakkausten avulla fanit voivat keksiä omia ainutlaatuisia tasojaan.

  • Yllätä lapset Lakitun taivasmaailma -laajennussarjalla (71389), jolla lasten palikoista rakentamaan LEGO Super Mario maailmaan lisätään pilvenpyörityshaaste, jossa voi voittaa digitaalisia kolikoita.
  • Mukana on Super Marion 3 eeppisen vihollisen LEGO leluhahmot: Lakitu, Bullet Bill ja Fuzzy sekä aikakuutio, josta pelaajat saavat lisäaikaa tason suorittamiseen.
  • Setin pyörivä pilvitaso pyörii, kun pelaajat liu’uttavat LEGO Mariota ja/tai LEGO Luigia (setti ei sisällä hahmoja) edestakaisin alaosan pilviliukusäätimillä.
  • Tämä 484-osainen lelusetti on upea syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, joilla on leikkeihin tarvittava LEGO Super Mario aloitusrata (71360 tai 71387).
  • Sopii mainiosti leikkeihin yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Muodosta Bluetooth-yhteys ystävän LEGO Mario tai LEGO Luigi hahmoon (setti ei sisällä lisähahmoja) 2 pelaajan pelissä, jossa yhteistyöllä voi ansaita bonuskolikoita.
  • Tämä moduuli on perusmuodossaan 15 cm korkea, 35 cm leveä ja 27 cm syvä. Moduulin voi rakentaa uusiksi ja yhdistää eri tavoilla muihin LEGO Super Mario setteihin.
  • Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää mm. rakennusohjeita ja turvallisen alustan, jolla lapset voivat esitellä ideoitaan. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • Keräiltävien LEGO Super Mario lelusettien parissa perheen suosikkihahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Fanit voivat rakentaa rajattomasti hauskoja, luovia ja ainutlaatuisia pelitasoja, laajentaa niitä ja rakentaa ne taas uudella tavalla.
  • LEGO osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja luotettavasti, kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO rakennuspalikoita testataan huolellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.