Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71389 Lakitun taivasmaailma laajennussarja

Jännittävä laajennussarja, jossa kamppaillaan Lakitua vastaan niin, että pilvetkin pyörivät

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lakitun taivasmaailma laajennussarja
SKU 71389
Kappaleita 484
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 49,95 €
Julkaisupäivä 1. elokuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71389 Lakitun taivasmaailma laajennussarja kuvaus

  • Yllätä lapset Lakitun taivasmaailma -laajennussarjalla (71389), jolla lasten palikoista rakentamaan LEGO® Super Mario™ maailmaan lisätään pilvenpyörityshaaste, jossa voi voittaa digitaalisia kolikoita.
  • Mukana on Super Marion™ 3 eeppisen vihollisen LEGO® leluhahmot: Lakitu, Bullet Bill ja Fuzzy sekä aikakuutio, josta pelaajat saavat lisäaikaa tason suorittamiseen.
  • Setin pyörivä pilvitaso pyörii, kun pelaajat liu’uttavat LEGO® Mariota™ ja/tai LEGO® Luigia™ (setti ei sisällä hahmoja) edestakaisin alaosan pilviliukusäätimillä.
  • Tämä 484-osainen lelusetti on upea syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, joilla on leikkeihin tarvittava LEGO® Super Mario™ aloitusrata (71360 tai 71387).
  • Sopii mainiosti leikkeihin yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Muodosta Bluetooth-yhteys ystävän LEGO® Mario™ tai LEGO® Luigi™ hahmoon (setti ei sisällä lisähahmoja) 2 pelaajan pelissä, jossa yhteistyöllä voi ansaita bonuskolikoita.
  • Tämä moduuli on perusmuodossaan 15 cm korkea, 35 cm leveä ja 27 cm syvä. Moduulin voi rakentaa uusiksi ja yhdistää eri tavoilla muihin LEGO® Super Mario™ setteihin.
  • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää mm. rakennusohjeita ja turvallisen alustan, jolla lapset voivat esitellä ideoitaan. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • Keräiltävien LEGO® Super Mario™ lelusettien parissa perheen suosikkihahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Fanit voivat rakentaa rajattomasti hauskoja, luovia ja ainutlaatuisia pelitasoja, laajentaa niitä ja rakentaa ne taas uudella tavalla.
  • LEGO® osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja luotettavasti, kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® rakennuspalikoita testataan huolellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.