Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71366 Boomer Bill Barrage -laajennussarja

Hauska laajennussarja, jossa on ”lentäviä” Boomer Billejä!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Boomer Bill Barrage -laajennussarja
SKU 71366
EAN 5702016618457
Kappaleita 132
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71366 Boomer Bill Barrage -laajennussarja kuvaus

 • Lapset pitävät tällä Boomer Bill Barrage -laajennussarjalla (71366) rakennettavasta vinhasti pyörivästä haasteesta, jossa kerätään kolikoita. Setti tuo lisää vauhtia LEGO® Super Mario™ Seikkailu Marion kanssa aloitusrataan.
 • Tämä ainutlaatuinen lelusetti sisältää pyörivän tason LEGO® Mariolle™ (hahmo ei sisälly settiin), pyöräyttimen ja kaksi ”lentävää” Boomer Bill -hahmoa ja Shy Guy -hahmon ja Super Mushroomin, jotka tuovat peliin lisää toimintaa.
 • Pelaajat asettavat LEGO® Marion™ (hahmo ei sisälly settiin) joko tason nuppipäähän tai tasaiseen päähän sen mukaan, kumpaa vaikeustasoa he haluavat käyttää. Miten monta kertaa he voivat pyöräyttää LEGO Mariota, ennen kuin se putoaa tai ennen kuin Boomer Bill onnistuu kaatamaan sen?
 • Tämä 132-osainen luova LEGO® lelu on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille lapsille. Se innostaa lapsia rakentamaan ja muokkaamaan omia, ainutlaatuisia lisätasoja Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataansa (71360).
 • Moduuli on perusmuodossaan 11,5 cm korkea, 24 cm leveä ja 20 cm syvä. Sen voi rakentaa uuteen muotoon ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin laajennussarjoihin.
 • Tässä laajennussarjassa ei tarvita paristoja. Vauhdita pelejä yhdistämällä se Aloitusradan LEGO® Mario™ hahmoon.
 • Ilmaisesta LEGO® Super Mario™ sovelluksesta lapset löytävät rakennusohjeet, jänniä digitaalisia tarkastelutyökaluja ja kivoja leikki-ideoita. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Luovat LEGO® Super Mario™ rakennuslelujen sarjat tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Rakennussarjoilla fanit voivat laajentaa peliratoja ja rakentaa rajattoman määrän erilaisia haasteita niin joukkuekilpailuihin kuin yksinpeleihinkin.
 • LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä Supertähden voimia! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme täydellisen ja helpon kiinnityksen ja lujat rakennelmat.
 • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että tämä keräilylelusetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.