Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Poliisihelikopteri 60275

Luovat leikit nousevat korkeuksiin tmn poliisihelikopterin parissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisihelikopteri
SKU 60275
EAN 5702016912180
Kappaleita 51
Sarja LEGO City
LEGO hinta 9,06 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Poliisihelikopteri 60275 kuvaus

Roolileikeistä pitävät lapset ihastuvat LEGO City Poliisihelikopteriin (60275). Siinä on pyörivillä roottoreilla varustettu järeä poliisihelikopterilelu ja hieno vesiskootteri. Poliisin ja rosvon minihahmot, käsiraudat, lelusetelit ja ripaus mielikuvitusta käynnistävät loputtomat poliisi- ja rosvoseikkailut.

Luovia leikkejä 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille
Tämä kestävä 4+ rakennussarja sisältää selkeät painetut rakennusohjeet ja erityisen aloituspalikan, joka helpottaa rakentamista.Aloittelevat rakentajatkin voivat olla ylpeitä itse rakentamistaan LEGO leluista. Älylaitteisiin ladattavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta lapset löytävät interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet, joiden hienot zoomaus- ja kiertotoiminnot tekevät LEGO rakentamisesta lasten leikkiä.

LEGO Cityn upea maailma
LEGO Cityn poliisisetit kutsuvat jännittäviin rakennus- ja leikkihetkiin kekseliäiden ja realististen mallien ja hauskojen hahmojen parissa.

  • Tämä helposti rakennettava Poliisihelikopteri (60275) on mainio ensikosketus LEGO Cityn upeaan maailmaan, jossa 4 vuotta täyttäneet pojat ja tytöt voivat sukeltaa loputtomien luovien leikkien pariin.
  • Mitä kaikkea setti sisältää? Jykevän poliisihelikopterin, rosvon vesiskootterin ja 2 leluseteliä sekä poliisin ja rosvon minihahmot. Lisää ripaus mielikuvitusta, niin loputtomat hauskat leikit voivat alkaa!
  • Poliisihelikopterilelussa on ohjaamo minihahmolle, pyöritettävät roottorit ja avattava runko vangitulle rosvolle. Lapset voivat kiinnittää rosvon ja hänen varastamansa setelit vesiskootteriin.
  • Upea joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO Cityn faneille ja hieno ensikosketus LEGO Cityn maailmaan 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Helikopteri on 8 cm korkea, 12 cm pitkä ja 5 cm leveä, joten LEGO Cityn poliisilentäjä sopii mainiosti ohjaamoon.
  • Helikopterissa on kuvioitu poliisilaatta ja leluvalonheitin.
  • Tämä 4+ lelusetti sisältää selkeät painetut ja digitaaliset rakennusohjeet sekä erityisen aloituspalikan, jotta ensikertalaisetkin voivat olla ylpeitä itse rakentamistaan LEGO leluista.
  • LEGO Cityn poliisilelusetit sisältävät värikkäitä rakennuksia, hienoja leluajoneuvoja ja hauskoja hahmoja tuntikausien luoviin rakennus- ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO City rakennuslelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelusetti täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.