Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Selfiestunttipyörä 60309

Huikeita stunttitemppuja LEGO City tv-sarjan hauskan hahmon kanssa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Selfiestunttipyörä
SKU 60309
EAN 5702017028002
Kappaleita 14
Sarja LEGO City
LEGO hinta 6,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Selfiestunttipyörä 60309 kuvaus

Toimintaleluista pitävät lapset ihastuvat LEGO City Selfiestunttipyörä (60309) leikkisettiin. Siihen kuuluu vetopyörällä viritettävä moottoripyörä, jolla voi keulia ja tehdä lennokkaita stunttitemppuja. Lisää menoon LEGO City Adventures tv-sarjan näyttävä Spotlight-hahmo selfiekeppeineen ja stunttishowseikkailu voi alkaa.
Hauska rakentelu- ja leikkielämys 5 vuotta täyttäneille lapsille

Lelusetti sisältää selkeät rakennusohjeet. Lisäksi voit asentaa älypuhelimeen tai tablettiin ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen, joka sisältää ilmaiset Instructions PLUS ‑ohjeet. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet auttavat pieniä LEGO rakentajia kehittymään nopeasti mestarirakentajiksi.

Lapset esityksen tähtinä!
LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa vauhtipyörällä toimivien moottoripyörien, hienojen ajoneuvojen, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat todelta tuntuviin roolileikkeihin. Yhdistä LEGO City Stuntz universumin leikkisettejä, niin saat leikkeihin vieläkin ällistyttävämmän huikeita stunttitemppuja!

  • Lasten mielikuvitus lähtee lentoon LEGO City Selfiestunttipyörä (60309) lelusetin parissa. Setti sisältää vauhtipyörällä toimivan moottoripyörän ja LEGO City tv-sarjasta tutun näyttävän Spotlight-stunttisankarin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen vauhtipyörällä toimivan stunttimoottoripyörän. Mukana on myös LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu hilpeä ja Spotlight-hahmo, joka rakastaa selfieitä.
  • Lapset virittävät stunttimoottoripyörän vauhtipyörän työntämällä moottoripyörää. Sitten he voivat esittää sillä upeita hyppyjä ja ilmatemppuja.
  • LEGO City Selfiestunttipyörä lelusetti on hieno syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille ja stunttitemppujen ystäville.
  • Selfiestunttipyörä on 3 cm korkea, 6 cm pitkä ja 2 cm leveä.
  • Yhdistä tämä lelusetti muihin LEGO City Stuntz tuotteisiin, niin saat leikkeihin lisää stunttitempputoimintaa.
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Interaktiivinen opas muuttaa LEGO rakentelun todellakin lasten leikiksi!
  • LEGO City Stuntz seteissä on hienoja leluajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, joiden parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa. Ne innostavat leikkeihin, jotka kuvastavat oikeaa elämää hauskalla ja jännittävällä tavalla.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO rakennuslelut testataan perusteellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.