Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Villieläinten pelastusmönkijä 60300

Hauska lasten lelusetti villielinten pelastustehtviin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Villieläinten pelastusmönkijä
SKU 60300
EAN 5702016911916
Kappaleita 74
Sarja LEGO City
LEGO hinta 9,06 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Villieläinten pelastusmönkijä 60300 kuvaus

Esittele pienille tutkimusmatkailijoille luonnon ihmeitä tämän riemastuttavan LEGO City Villieläinten pelastusmönkijä (60300) lelusetin avulla. Siinä on hieno kallistamalla ohjattava lelumönkijä, jossa on tarttumapihdit ja dronekopteri. Mukana on myös pieni savanniympäristö. Lisää leikkeihin vielä tutkimusmatkailija, apinat ja musta skorpioni ja olet valmis jännittäviin eläintenpelastusseikkailuihin.

Hauskoja rakennus- ja leikkielämyksiä lapsille
Tämä rakennettava lelusetti sisältää helposti seurattavat rakennusohjeet, ja älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta löydät setin Instructions PLUS -ohjeet. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla nuoret LEGO rakentajat kehittyvät mestarirakentajiksi!

LEGO Cityn jännittävä maailma
LEGO Cityn villieläinlelusettien parissa lapset pääsevät suoraan keskelle toimintaa kaikille tuttujen eläinten, realististen ympäristöjen, upeiden ajoneuvojen ja inspiroivien hahmojen avulla. Ne innostavat luoviin roolileikkeihin, joiden pohjana on todellisia tapahtumia.

  • Tämä LEGO City Villieläinten pelastusmönkijä (60300) lelusetti sisältää hauskoja eläin- ja tutkimusmatkailijahahmoja, ohjattavan mönkijän ja pienen savanniympäristön. Setti on täydellinen 5 vuotta täyttäneille aloitteleville seikkailijoille.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen ohjattavan mönkijän. Setti sisältää myös tarttumapihdit ja dronekopterin, puu-, banaani- ja kakkaosan, tutkimusmatkailijan minihahmon, 2 apinahahmoa ja skorpionihahmon.
  • Lapset voivat ohjata lelumönkijää kallistamalla sitä oikealle ja vasemmalle, siirtää skorpionin tarttumapihdeillä toiseen paikkaan ja pelastaa eläimiä hauskoissa leikeissä tämän luovan rakennussarjan avulla.
  • Hieno syntymäpäivä- tai yllätyslahja eläinten ystäville. Lapset voivat yhdistää tämän lelusetin myös muihin LEGO Cityn villieläinsetteihin, jolloin toiminta- ja seikkailuleikit yltyvät entisestään.
  • Rakennettuna Villieläinten pelastusmönkijä on 4 cm korkea, 7 cm pitkä ja 5 cm leveä, joten siinä on paljon tilaa tutkimusmatkailijan minihahmolle, dronekopterille ja tarttumapihdeille.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä lelusetti toimii pienten tutkimusmatkailijoiden vilkkaalla mielikuvituksella.
  • Sisältää selkeät 4+-rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten ohjeiden avulla lapset kehittyvät mestarirakentajiksi.
  • LEGO Cityn villieläinlelusettien parissa lapset pääsevät suoraan keskelle toimintaa. Setit kehittävät itseluottamusta ja tärkeitä elämäntaitoja, kun lapset leikkivät todellisia tapahtumia jäljitteleviä jännittäviä tarinoita ja tilanteita.
  • Etsitkö laadukasta lelua lapsille? LEGO Cityn kaikki osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen.
  • Turvallisuus on etusijalla. LEGO City settien palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.