Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60261 Keskuslentokenttä

LEGO City Keskuslentokenttä on jännittävä setti lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Keskuslentokenttä
SKU 60261
EAN 5702016617955
Kappaleita 286
Sarja LEGO City
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60261 Keskuslentokenttä kuvaus

  • Tämä lentokentän rakennussarja on loistava ensiaskel LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. Neljä vuotta täyttäneille lapsille tarkoitettu lelu on suunniteltu innostamaan luoviin, omatoimisiin leikkeihin, jotka pohjautuvat tosielämästä tuttuihin tilanteisiin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Setti sisältää tilauslentokoneen, yksityiskohtaisen lentokenttäterminaalin, polttoaineauton ja matkalaukkuauton sekä lentäjän, kahden lentokenttätyöntekijän ja kolmen matkustajan minihahmot. Lisää vain ripaus mielikuvitusta, ja rajaton hupi voi alkaa!
  • Tämä lentokenttälelu sisältää terminaalirakennuksen, jossa on lähtöselvitystiski, tilauslentokoneen, jossa on tilaa lentäjän ja kolmen matkustajan minihahmoille, sekä polttoaineauton ja matkalaukkuauton. Se on mainio lahja mielikuvitusleikkejä rakastaville lapsille.
  • LEGO® City Keskuslentokenttä (60261) rakennuslelu sopii hienosti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi lelulentokoneista innostuville 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Valmiiksi rakennettuna LEGO® City Keskuslentokentän terminaalirakennus on 16 cm korkea, 24 cm leveä ja 9 cm pitkä. Tilauslentokone on 10 cm korkea, 21 cm pitkä ja 20 cm leveä.
  • Tarvitaanko tässä lelusetissä paristoja? Ei. Tämä rakennuslelu saa virtansa pienten lasten suuresta mielikuvituksesta. Repäise palikkapussit auki, ja hupi voi alkaa!
  • Pakkaus sisältää tämän 4+ setin rakennusohjeet. Voit myös ladata Instructions PLUS -ohjeet, jotka sisältyvät ilmaiseen LEGO® Building Instructions sovellukseen. Näiden digitaalisten ohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla lapset voivat kehittyä mestarirakentajiksi.
  • Herätä eloon LEGO® City Lentokenttä teeman settien hupi ja jännitys. Monipuoliset rakennukset, upeat ajoneuvot ja hauskat hahmot innostavat loputtomiin, luoviin leikkeihin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • Kaikki LEGO® City Lentokenttä teeman lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varmoja, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.