Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Stunttikilpailu 60299

Jnnittv lelusetti lasten stunttikilpailuihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Stunttikilpailu
SKU 60299
EAN 5702016911602
Kappaleita 73
Sarja LEGO City
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Stunttikilpailu 60299 kuvaus

Kilpailuhenkiset pojat ja tytöt ihastuvat LEGO City Stunttikilpailu (60299) lelusettiin, johon kuuluu 2 vauhtipyörällä toimivaa moottoripyörää huikeisiin keulimistemppuihin ja korkeuksiin nouseviin stunttihyppyihin! Lelusetissä on lapsille myös muokattava hyppyramppi ja stunttirata tulirenkaineen. Kuljettajan ja LEGO City tv-sarjasta tutun Duke DeTainin minihahmot liittyvät mukaan upeaan stunttitemppuiluun!

Setille on digitaaliset rakennusohjeet 5 vuotta täyttäneitä lapsia varten
Leikkisetti sisältää yksityiskohtaisen rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet! Ne löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla setin rakentaminen on lastenleikkiä.

Huikean hienoja leluja lapsille
LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa vauhtipyörällä toimivien pyörien, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa.Ne innostavat todelta tuntuviin roolileikkeihin. Yhdistä LEGO City Stuntz universumin leikkisettejä, niin saat leikkeihin vieläkin ällistyttävämmän huikeita stunttitemppuja!

  • Lapset saavat uppoutua toiminnantäyteisiin leikkeihin tämän LEGO City Stunttikilpailu (60299) lelusetin parissa. Setissä on 2 vauhtipyörällä toimivaa moottoripyörää, stunttitemppurata ja 2 kuljettajaa, joista toinen on LEGO City tv-sarjan hahmo.
  • Mitä pakkaus sisältää? Pakkauksessa on tulirengas, korkeudeltaan säädettävä torni, rakennettavia LEGO liekkejä, 2 vauhtipyörällä toimivaa stunttipyörää ja 2 kuljettajan minihahmoa, joista toinen on LEGO City tv-sarjan Duke DeTain.
  • Lapset voivat virittää vauhtipyörällä toimivat stunttipyörät ja ajaa rampilta tulirenkaan läpi. Temppujen vaikeusastetta voi nostaa hyppäämällä pidemmälle ja nostamalla rengasta ylemmäs!
  • Hieno syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Yhdistä tämä lelusetti muihin LEGO City Stuntz tuotesarjan leluihin ja keksi lisää vauhdikkaita kilpailuja ja hauskoja stunttiesityksiä!
  • Rakennettuna LEGO City Stunttikilpailu on 24 cm korkea, 22 cm leveä ja 11 cm syvä.
  • Paristoja ei tarvita – tämä setti toimii lasten mielikuvituksen ja vauhtipyörän voimalla!
  • Sisältää painetun rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten ohjeiden avulla lapset kehittyvät mestarirakentajiksi.
  • LEGO City Stuntz rakennussettien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa hienojen leluajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat kekseliäisiin tarinoihin ja todelta tuntuviin roolileikkeihin.
  • LEGO City settien kaikki osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO City settien palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.