Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60299 Stunttikilpailu

Jännittävä lelusetti lasten stunttikilpailuihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Stunttikilpailu
SKU 60299
Kappaleita 73
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60299 Stunttikilpailu kuvaus

  • Lapset saavat uppoutua toiminnantäyteisiin leikkeihin tämän LEGO® City Stunttikilpailu (60299) lelusetin parissa. Setissä on 2 vauhtipyörällä toimivaa moottoripyörää, stunttitemppurata ja 2 kuljettajaa, joista toinen on LEGO City tv-sarjan hahmo.
  • Mitä pakkaus sisältää? Pakkauksessa on tulirengas, korkeudeltaan säädettävä torni, rakennettavia LEGO® liekkejä, 2 vauhtipyörällä toimivaa stunttipyörää ja 2 kuljettajan minihahmoa, joista toinen on LEGO City tv-sarjan Duke DeTain.
  • Lapset voivat virittää vauhtipyörällä toimivat stunttipyörät ja ajaa rampilta tulirenkaan läpi. Temppujen vaikeusastetta voi nostaa hyppäämällä pidemmälle ja nostamalla rengasta ylemmäs!
  • Hieno syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Yhdistä tämä lelusetti muihin LEGO® City Stuntz tuotesarjan leluihin ja keksi lisää vauhdikkaita kilpailuja ja hauskoja stunttiesityksiä!
  • Rakennettuna LEGO® City Stunttikilpailu on 24 cm korkea, 22 cm leveä ja 11 cm syvä.
  • Paristoja ei tarvita – tämä setti toimii lasten mielikuvituksen ja vauhtipyörän voimalla!
  • Sisältää painetun rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten ohjeiden avulla lapset kehittyvät mestarirakentajiksi.
  • LEGO® City Stuntz rakennussettien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa hienojen leluajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat kekseliäisiin tarinoihin ja todelta tuntuviin roolileikkeihin.
  • LEGO® City settien kaikki osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® City settien palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.