Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kova kynäkotelo 5006277

Luovuus kulkee mukanasi kaikkialle tss tukevassa kotelossa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kova kynäkotelo
SKU 5006277
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 12,95 €

LEGO Kova kynäkotelo 5006277 kuvaus

Kaikenikäiset askartelun ystävät ihastuvat tähän hienoon ja käytännölliseen LEGO DOTS Kovaan kynäkoteloon. Sisällä on runsaasti tilaa kaikenlaisille LEGO DOTS -kirjoitustarvikkeille, ja tukevaan koteloon on kiinnitetty 4 LEGO-levyä: 2 neliönmuotoista 4×4-levyä, neliönmuotoinen 2×2-levy ja suorakaiteenmuotoinen 2×4-levy. Mukana on myös 46 värikästä laattaa loputtomaan koristeluun. Lapset voivat kiinnittää levyihin myös muita LEGO-palikoita tai minihahmoja ja tehdä kotelosta entistä hauskemman LEGO-tyylillä. Sopii mainiosti synttäri- tai joululahjaksi kaikenikäisille luoville lapsille.

  • Kannusta luovuuteen tällä hienolla LEGO DOTS Kovalla kynäkotelolla. Se on valmistettu ABS-muovista, joka on tehty kestämään. Hauska ja toimiva tarvike jokaisen työpöydälle.
  • Kynäkotelossa on 4 aitoa LEGO-levyä: 2 neliönmuotoista 4×4-levyä, neliönmuotoinen 2×2-levy ja suorakaiteenmuotoinen 2×4-levy. Mukana on myös 46 värikästä laattaa loputtomaan koristeluun.
  • Tämä uniikki kynäkotelo edustaa rohkeaa tyyliä. Kynäkotelo on yli 21 cm pitkä ja 7 cm leveä.
  • Varoitus: pienten osien aiheuttama tukehtumisvaara.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.