Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Geelikynät (6 kpl) 5006275

Hauskat, kulmikkaat kynt koristeluun, kirjoittamiseen ja piirtmiseen

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Geelikynät (6 kpl)
SKU 5006275
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 19,95 €

LEGO Geelikynät (6 kpl) 5006275 kuvaus

Näiden LEGO DOTS Geelikynien (6 kpl) avulla luovuus on hyppysissäsi! Eri värit vievät kirjoittamisen uudelle tasolle, ja jokaisen kynän päähän on kiinnitetty kaksi aitoa 1×4 LEGO-levyä. Pakkauksessa on myös 25 värikästä laattaa, joilla lapset ja LEGO-fanit voivat ilmaista omaa luovuuttaan kynissä. Kulmikkaan muodon ansiosta kynät eivät vieri pöydältä lattialle, ja geelimuste ja pehmuste tekevät kirjoittamisesta helppoa. Hieno yllätyslahja, joka sopii mainiosti jokaiseen kotiin, toimistoon ja luokkahuoneeseen.

  • Inspiroi loputonta luovuutta näiden LEGO DOTS Geelikynien (6 kpl) avulla. Kirjoittaminen ei ole koskaan ollut näin sujuvaa, ja kyniin kiinnitetyt levyt tarjoavat ainutlaatuisia koristelumahdollisuuksia.
  • Ohuissa ja kulmikkaissa kynissä on irrotettava korkki, pehmuste ja 2 aitoa 1×4 LEGO-levyä. Pakkauksessa on myös 25 värikästä DOTS-laattaa, joilla lapset ja fanit voivat koristella kynät.
  • Näiden värikkäiden kynien koristeaiheet voi suunnitella uusiksi milloin vain kuvastamaan alati muuttuvaa tyyliä. Jokainen kynä on yli 15 cm pitkä, ja ne piristävät kirjoituspöytää kotona, töissä tai koulussa.
  • Varoitus: pienten osien aiheuttama tukehtumisvaara.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.