Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41929 Laukkukoriste, leopardi

Helppo ja hauska suunnittelusetti, jonka avulla lapset voivat tehdä itselleen söpön laukkukoristeen!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 41929
Kappaleita 84
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41929 Laukkukoriste, leopardi kuvaus

  • Yllätä lapsi tällä näyttävällä LEGO® DOTS Laukkukoriste, leopardi (41929) asustesetillä. Siinä on tukeva kuutio, jossa on ripustusosa, avaimenmuotoinen laatanirrotustyökalu ja paljon laattoja.
  • Lapset voivat koristella laukkukoristeen käyttämällä lelupakkauksen suunnitteluideoita tai omaa luovuuttaan ja taitojaan ja keksiä omia kekseliäitä koristekuvioitaan.
  • Setin sisältämät laatat sopivat koristeluun. Lapset voivat laajentaa suunnittelukuvioita käyttämällä myös teeman muiden askartelusettien ja pussien laattoja. Tarjolla ovat mm. DOTS – lisäsarja 3 tai 4 (41921 tai 41931)!
  • Askartelusta kiinnostuneet lapset ihastuvat tähän laukkukoristeeseen. Setin parissa voi viettää nopean ja hauskan luovan tauon, ja laukkukoriste sopii kaikkiin 6 vuotta täyttäneiden poikien ja tyttöjen laukkuihin.
  • Näppärän kokoinen koriste, jolla voi ilmaista omaa persoonaa. Jokainen upea laukkukoriste on 4 cm korkea, 3 cm leveä ja 3 cm syvä. Mukana on värikkäitä laattoja. Ne ovat kestäviä ja hyödyllisiä pikku lahjoja lapsille.
  • LEGO® DOTS settien sisällöstä lapset voivat askarrella kiehtovia koristeita ja käyttöesineitä. Tätä ihastuttavaa laukkukoristetta voi tuunata monella eri tavalla, ja samalla itseluottamus vahvistuu hauskalla tavalla.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata hyödyllisiä juttuja. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.