Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Laukkukoriste, leopardi 41929

Helppo ja hauska suunnittelusetti, jonka avulla lapset voivat tehd itselleen spn laukkukoristeen!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Laukkukoriste, leopardi
SKU 41929
EAN 5702016915044
Kappaleita 84
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Laukkukoriste, leopardi 41929 kuvaus

Herätä askartelun ystävän mielikuvitus tällä hurjalla LEGO DOTS Laukkukoriste, leopardi (41929) setillä! Nopeasti koottavan setin avulla pojat ja tytöt saavat tehdä oman pirteän ja tyylikkään leopardikoristeen laukkunsa tai reppunsa koristeeksi ja muunnella sitä.

Täydellinen pieni yllätys!
Tässä muunneltavassa laukkukoristeessa on pieni kuutio, silikonirengas kiinnittämiseen ja pieni avaimenmuotoinen laatanirrotustyökalu. Setissä on paljon sinisiä, violetteja ja liiloja laattoja sekä pisteenä i:n päälle eläinkuvioisia laattoja. Kannusta lapsia kehittämään suunnittelutaitojaan ja luovuuttaan entisestään DOTS – lisäsarja 4 (41931) -pussilla, jonka lisälaatoilla voi keksiä uusia ilmeitä.

Huvia askartelun ystäville
Lapset voivat muokata laukkukoristetta haluamallaan tavalla, kuten vaihtaa leopardin ilmeen omaansa vastaavaksi, ja jakaa luomuksiaan ystäviensä kanssa. Laukkukoru yhdistää lapsen askarteluharrastuksen ja hauskan itseilmaisun. Se on hauska yllätys- tai lisälahja.

  • Yllätä lapsi tällä näyttävällä LEGO DOTS Laukkukoriste, leopardi (41929) asustesetillä. Siinä on tukeva kuutio, jossa on ripustusosa, avaimenmuotoinen laatanirrotustyökalu ja paljon laattoja.
  • Lapset voivat koristella laukkukoristeen käyttämällä lelupakkauksen suunnitteluideoita tai omaa luovuuttaan ja taitojaan ja keksiä omia kekseliäitä koristekuvioitaan.
  • Setin sisältämät laatat sopivat koristeluun. Lapset voivat laajentaa suunnittelukuvioita käyttämällä myös teeman muiden askartelusettien ja pussien laattoja. Tarjolla ovat mm. DOTS – lisäsarja 3 tai 4 (41921 tai 41931)!
  • Askartelusta kiinnostuneet lapset ihastuvat tähän laukkukoristeeseen. Setin parissa voi viettää nopean ja hauskan luovan tauon, ja laukkukoriste sopii kaikkiin 6 vuotta täyttäneiden poikien ja tyttöjen laukkuihin.
  • Näppärän kokoinen koriste, jolla voi ilmaista omaa persoonaa. Jokainen upea laukkukoriste on 4 cm korkea, 3 cm leveä ja 3 cm syvä. Mukana on värikkäitä laattoja. Ne ovat kestäviä ja hyödyllisiä pikku lahjoja lapsille.
  • LEGO DOTS settien sisällöstä lapset voivat askarrella kiehtovia koristeita ja käyttöesineitä. Tätä ihastuttavaa laukkukoristetta voi tuunata monella eri tavalla, ja samalla itseluottamus vahvistuu hauskalla tavalla.
  • LEGO DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata hyödyllisiä juttuja. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.