Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41921 DOTS – lisäsarja 3

Loputtomasti luovia leikkejä DOTS – lisäsarja 3:lla!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO DOTS – lisäsarja 3
SKU 41921
Kappaleita 107
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 4,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41921 DOTS – lisäsarja 3 kuvaus

  • Innosta nuoria luovaan harrastukseen ja koruaskarteluun ihanan LEGO® DOTS – lisäsarja 3 (41921) -pussin avulla. Jokainen voi ilmaista itseään vapaasti. Pussin sisältö on osa yllätystä!
  • Kehitä lapsen luovuutta ja suunnittelutaitoja 81 keräilylaatalla. Pussi sisältää 4 eri värisiä laattoja, 16 tähden ja timantin muotoista 3D-tehostelaattaa ja 10 kuvioitua yllätyslaattaa.
  • Laatat sopivat mainiosti kaikenlaisten juttujen koristeluun aina rannekoruista sisustusesineisiin. Lapset voivat koristella laatoilla muita DOTS-settejä tai LEGO® settejä oman makunsa mukaan.
  • Askartelun ystävät ihastuvat tähän DOTS – lisäsarja 3 (41921) -pussiin. Uudet värit ja kuviolaatat ovat hauskoja yllätyslahjoja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä värillisiä ja kuvioituja laattoja sisältävä pussi auttaa vahvistamaan lasten luovaa itseluottamusta leikkien aikana.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.