Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Muistikirja, jossa on kuminauha 5006273

Tyyliks, pehmekantinen LEGO DOTS -muistikirja tekee muistiinpanojen tekemisest hauskaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Muistikirja, jossa on kuminauha
SKU 5006273
EAN 4895028527969
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 19,95 €

LEGO Muistikirja, jossa on kuminauha 5006273 kuvaus

Ilahduta kirjoittajia ja askartelijoita LEGO DOTS Muistikirjalla, jossa on kuminauha. Tyylikkäässä ja käytännöllisessä 96-sivuisessa ja pehmeäkantisessa muistikirjassa on kiinteä kuminauha ja liukuva 4×4 LEGO-levykoriste, joka pitää sen suljettuna, sekä 18 värikästä laattaa koristeen koristelemiseen. Käytä muistikirjan kanssa hienoa LEGO DOTS -geelikynää (myydään erikseen) ja luo ainutlaatuinen LEGO-kirjoituskokemus. Täydellinen synttäri- tai joululahja kotiin, töihin tai kouluun.

  • Tämän viivoitetun 96-sivuisen ja pehmeäkantisen muistikirjan avulla LEGO-fanit voivat tehdä muistiinpanoja missä ikinä he ovatkaan. Muistikirjassa on itse koristeltava levykoru.
  • Muistikirjassa on kiinteä kuminauha, jonka avulla se pysyy suljettuna, sekä 4×4 LEGO-levykoriste, joka pitää kannet suljettuina ja jonka lapset ja fanit voivat koristella tyylikkäästi 18 värikkäällä DOTS-laatalla.
  • LEGO DOTS -muistikirja on yli 21 cm korkea ja 13 cm leveä, ja se näyttää tyylikkäältä kirjoituspöydällä kotona, töissä tai koulussa.
  • Varoitus: pienten osien aiheuttama tukehtumisvaara.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.