Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41934 Tähtitarha-rannekorut

Mielikuvitus säihkyy tähtitaivaan lailla tämän upean rannekorulelun parissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tähtitarha-rannekorut
SKU 41934
Kappaleita 34
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41934 Tähtitarha-rannekorut kuvaus

  • Yllätä luovuuteen taipuvainen lapsi näillä ylimaallisen upeilla LEGO® DOTS Tähtitarha-rannekoruilla (41934). Setin avulla lapset voivat lähteä hauskalle matkalle suunnittelun rajattomaan maailmaan.
  • Esittele uniikkeja koruja! Lapset oppivat ilmaisemaan itseään koristellessaan rannekoruja. Setti sisältää 2 siroa, säädettävää ranneketta ja 32 laattaa. Leikki alkaa heti, kun pussi avataan!
  • Tämä setti sopii erinomaisesti kekseliäisiin luoviin hetkiin. Lapset voivat käyttää LEGO® DOTS – lisäsarja 3 (41921) pussin laattoja myös muiden suunnittelemiensa juttujen laajentamiseen uusilla, upeilla ideoilla.
  • Askarteluprojektien ystävät ihastuvat tähän luovaan settiin. Kestävät rannekkeet ja värikkäät ja erityiset kuviolaatat sopivat hauskaksi lahjaksi tai pieneksi lisäyllätykseksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Pieni ja helppo pitää mukana. Rannekorun pituus on 20 cm. Tämä setti sopii täydellisesti aloitteleville suunnittelijoille, jotka uppoutuvat laatimaan itselleen persoonallisiakoruja.
  • Avaa lelupussi ja hauskuus alkaa sirojen rannekorujen koristelulla. Suunnittelu sujuu helposti selkeiden ohjeiden avulla, tai lapset voivat keksiä omia kuvioitaan kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® DOTS setit sopivat mainiosti luoviksi lahjoiksi. Nämä nokkelat, käsin tehtävät rannekorut kannustavat suunnittelemaan vapaasti, mikä kehittää lasten luovuutta ja vahvistaa itseluottamusta hauskalla tavalla.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaanitseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.