Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41924 Salaisuuskätkö

Ilmaise upeaa tyyliäsi salaisuuskätköllä!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Salaisuuskätkö
SKU 41924
Kappaleita 451
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41924 Salaisuuskätkö kuvaus

  • Yllätä lapsi iloisesti tällä täydellisellä LEGO® DOTS Salaisuuskätköllä (41924). Setti sisältää rasian, jossa on kaksi salalokeroa. Mukana on myös säilytyslokerikko ja laattoja. Leikki alkaa, kun säilytyslokerikon kansi avataan!
  • Persoonallisuutta kehiin! Lasten suunnittelutaidot kehittyvät, kun he koristelevat salaisuuskätkön joko pakkauksen koristeluideoilla tai keksimällä omia hauskoja koristeaiheita.
  • Setin laatoilla voi toteuttaa upeita koristeideoita. Lapset voivat käyttää myös muiden settien ja pussien laattoja, kuten DOTS – lisäsarja 3:n (41921) tai muiden sisustusesinesettien laattoja!
  • Jokainen askartelun ystävä ihastuu tähän kekseliääseen leluun. Hyödyllinen rasia on ihana yllätyslahja tai hauska luova palkinto, joka kiehtoo 6 vuotta täyttäneitä poikia ja tyttöjä.
  • Suunnittele kätkö! Salaisuuskätkö on 12 cm korkea, 7 cm leveä ja 7 cm pitkä. Tämä helposti koottava askartelurasia on juuri sopivan kokoinen salaisuuksien kätkemiseen.
  • Avaa säilytyslokerikko, niin luovuus pääsee alkuun. Kokoa ensin salaisuuskätkö näppärästi selkeiden ja helposti seurattavien ohjeiden avulla. Osat pysyvät siistissä järjestyksessä ja hyvässä tallessa mukana olevassa säilytyslokerikossa.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä suloinen kissanmuotoinen salaisuuskätkö innostaa vapaaseen suunnitteluun, mikä kehittää lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.