Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Musiikkirannekoru 41933

Loputtomat luovat puuhat odottavat tmn upean rannekorusetin parissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Musiikkirannekoru
SKU 41933
EAN 5702016915884
Kappaleita 33
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Musiikkirannekoru 41933 kuvaus

Musiikkia rakastavista lapsista on hauska suunnitella tämä LEGO DOTS Musiikkirannekoru (41933) ja käyttää sitä! Tässä luovassa setissä on laadukas säädettävä, taipuisa musta ranneke, joka sopii isompiin ja pienempiin ranteisiin ja kestää loputtomasti käyttöä ja koristelua. Setissä on myös 32 värikästä laattaa, mukaan lukien metallinhohtoisia nuottikuvioisia laattoja, läpikuultavia laattoja ja kimallelaattoja. Suunnittelu on helppoa ja intuitiivista, jotta lapset voivat suunnitella oman rannekorun ja tehdä siitä ainutlaatuisen persoonallisen sekä asuunsa tai mielialaansa sopivan.

Et voi leikkiä väärin
Tämä muunneltavan korun askartelusetti antaa lapsille mahdollisuuden tutustua itseilmaisuun ja koristella koru haluamallaan tavalla. Kaikki onnistuu tämän hauskan rannekorun ja kaikkien muiden LEGO DOTS lelusettien kanssa – taikuus on lapsen mielikuvituksessa. Erilaisten rannekorujen valikoima sisältää hienoja yllätys- ja lisälahjoja.

  • Yllätä luovuuteen taipuvainen lapsi tällä leikkisällä LEGO DOTS Musiikkirannekorulla (41933). Setin parissa lapset voivat lähteä hauskalle matkalle suunnittelun rajattomaan maailmaan.
  • Esittele uniikkeja koruja! Lapset voivat kehittää itseilmaisutaitojaan koristellessaan rannekoruja, joissa on säädettävä ranneke ja 32 värikästä laattaa. Leikki alkaa heti, kun pussi avataan!
  • Tämä setti sopii erinomaisesti nopeaan ja kekseliääseen luovuuteen. Lapset voivat käyttää LEGO DOTS – lisäsarja 3:n ja 4:n (41921 ja 41931) laattoja myös suunnittelemiensa juttujen laajentamiseen uusilla, upeilla ideoilla.
  • Askarteluprojektien ystävät ihastuvat tähän luovaan settiin. Kestävä ranneke sekä värikkäät ja kuvioidut erikoislaatat sopivat hauskaksi lahjaksi tai pieneksi lisäyllätykseksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Pieni ja helppo pitää mukana. Rannekorun pituus on 20 cm. Tämä setti sopii täydellisesti aloitteleville suunnittelijoille, jotka uppoutuvat laatimaan itselleen persoonallisia koruja.
  • Avaa lelupussi ja hauskuus alkaa sirojen rannekorujen koristelulla. Suunnittelu sujuu helposti pakkauksen selkeiden ohjeiden avulla, tai lapset voivat keksiä omia kuvioitaan kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO DOTS setit sopivat mainiosti luoviksi lahjoiksi. Nämä nokkelat, käsin tehtävät rannekorut kannustavat suunnittelemaan vapaasti, mikä kehittää lasten luovuutta ja vahvistaa itseluottamusta hauskalla tavalla.
  • LEGO DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.