Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Education XL maailmani 45028

Tutustuta lapset maailman arkisiin ihmeisiin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Education XL maailmani
SKU 45028
EAN 5702016677461
Kappaleita 480
Sarja LEGO Education
LEGO hinta 319,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Education XL maailmani 45028 kuvaus

XL-maailmani on leikin varjolla toimiva oppimiskokemus, joka opettaa ympäröivän maailman asioita alle kouluikäisille roolileikkien, hauskojen rakennustehtävien ja yhteisen ideoinnin parissa. LEGO opetussarja kehittää lasten itseluottamusta ja tärkeitä sosiaalisia taitoja, kuten yhdessä tekemistä, viestintää sekä roolien ja vastuiden ymmärtämistä.

Tosielämän roolileikkiä
Lelun parissa voi leikkiä 2–10 lapsen ryhmissä. Pakkaus sisältää 480 LEGO DUPLO palikkaa, hahmoja, ajoneuvon alustoja, ikkunoita, ovia ja rakennuslevyjä, joiden avulla lapset voivat rakentaa kodin, ravintolan, bussipysäkin, sairaalan ja paloaseman. He voivat myös rakentaa lentokoneen, auton tai jopa sukellusveneen, mielikuvituseläimiä ja keksiä loputtomasti hauskoja tarinoita. Hauskat ja opettavaiset leikit yltyvät, kun XL-maailmani-pakkaus yhdistetään varhaiskasvatuksen Education-järjestelmän tarvikesetteihin 45029 Eläimet ja 45030 Ihmiset.

Täysi tuki opettajalle
XL-maailmani-pakkaus sisältää kaiken, mitä opettajat tarvitsevat oppituntien innostavaan sisältöön. Mukana ovat mm. viiden tehtäväidean aloituskortti ja 10 kaksipuolista rakennuskorttia. Settiin kuuluu myös tuntisuunnitelma, joka sisältää kahdeksan opetusalan standardeihin perustuvaa oppituntia. Tuntisuunnitelman voi ladata osoitteesta www.LEGOEducation/Start. Meiltä voi tilata myös ammattilaisille suunnatun kurssin (lisämaksullinen), jonka avulla opettajat pääsevät tehokkaasti alkuun.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa oppimiseen
Varhaiskasvatukseen suunniteltu LEGO Education Early Learning luo pohjan lasten oppimiselle ja innostaa elinikäiseen oppimiseen. Se kannustaa lasten luontaista uteliaisuutta yhdessä tekemiseen ja oppimaan uutta leikin kautta. XL-maailmani on yhteensopiva muiden Early Learning -sarjan tuotteiden kanssa. Tuotteet kehittävät sosiaalisia taitoja, tunnetaitoja ja kielitaitoa, innostavat vapaaseen leikkiin ja antavat eväät oppia tiedeaineiden perusteita.

  • Kehittää lasten itseluottamusta ja tärkeitä sosiaalisia taitoja, kuten yhdessä toimimista, viestintää sekä roolien ja vastuiden ymmärtämistä.
  • Sisältää 480 LEGO DUPLO elementtiä, mukana mm. rakennuslevy, kahdeksan hahmoa, ajoneuvon alustoja, ikkunoita, ovia ja paljon värikkäitä palikoita – kaiken, millä lasten mielikuvitus singahtaa lentoon.
  • Sisältää viiden tehtäväidean aloituskortin, 10 kaksipuolista rakennusideakorttia ja 20 rakennettavaa mallia. Pakkausta varten on laadittu myös verkosta ladattava opettajan opas, joka sisältää kahdeksan oppitunnin suunnitelman (perustuu opetusalan standardeihin).
  • Saatavana myös ammattilaisille suunnattu kurssi (lisämaksullinen), jonka avulla opettajat pääsevät tehokkaasti alkuun.
  • Leikin varjolla oppiminen yltyy, kun setti yhdistetään muihin LEGO Education sarjan pakkauksiin – esim. tarvikesetteihin 45029 Eläimet ja 45030 Ihmiset.
  • Setti kuuluu alle kouluikäisille suunnattuun varhaiskasvatuksen LEGO Education Early Learning järjestelmään.
  • Sisältää riittävästi palikoita kymmeneen erilaiseen kuudesta palikasta rakennettavaan LEGO opetustehtävään.

Jos olet opettaja, joka ostaa näitä tuotteita kouluille tai tarjoaa muuta virallisesti hyväksyttyä opetusta, saat oheisesta linkistä lisätietoja siitä, miten voit hankkia ja käyttää näitä ratkaisuja tarjotaksesi paikallisiin opetusvaatimuksiin räätälöityjä oppimistuloksia, kuten luokkahuonepakettivaihtoehtoja, tarjouksia ammatilliseen kehitykseen ja neuvoja luokkahuoneratkaisuihin. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Oletko kotikäyttäjä, joka miettii, miten voi tarjota kotitehtäviä kaikenikäisille lapsille?

Olivatpa lapset luokkahuoneessa tai olohuoneessa, heillä on mahtava mielikuvitus, luontaista uteliaisuutta ja halua tutkia ja ottaa riskejä. Tarvitset vain resursseja, joilla voit hyödyntää niitä. LEGO Education haluaa auttaa. Tekemällä oppiminen tarjoaa keinon ideoiden ja mallien rakentamiseen ja tärkeiden taitojen, kuten kommunikoinnin, yhteistyön, kriittisen ajattelun ja luovuuden, harjoitteluun.

Yli 40 vuoden ajan LEGO Education on kehittänyt opetusratkaisuja, jotka perustuvat vakiintuneeseen kasvatusteoriaan, jonka mukaan lapset oppivat parhaiten ja muistavat enemmän tekemiseen perustuvien kokemusten avulla. Tuotteemme eivät ole leluja – LEGO Education Learning Resourcesin kotikäytön on tarkoitus olla erittäin palkitseva oppimiskokemus, joka täydentää paikallisten opetussuunnitelmien tarpeita.

LEGO Education tarjoaa tukea ennen ostoa ja sen jälkeen. Näin varmistamme, että LEGO Educationin resursseja käytetään oppimisympäristössä mahdollisimman tehokkaasti. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.