Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 45028 Education XL maailmani

Tutustuta lapset maailman arkisiin ihmeisiin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Education XL maailmani
SKU 45028
Kappaleita 480
Sarja LEGO Education
LEGO hinta 269,99 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 45028 Education XL maailmani kuvaus

  • Kehittää lasten itseluottamusta ja tärkeitä sosiaalisia taitoja, kuten yhdessä toimimista, viestintää sekä roolien ja vastuiden ymmärtämistä.
  • Sisältää 480 LEGO® DUPLO® elementtiä, mukana mm. rakennuslevy, kahdeksan hahmoa, ajoneuvon alustoja, ikkunoita, ovia ja paljon värikkäitä palikoita – kaiken, millä lasten mielikuvitus singahtaa lentoon.
  • Sisältää viiden tehtäväidean aloituskortin, 10 kaksipuolista rakennusideakorttia ja 20 rakennettavaa mallia. Pakkausta varten on laadittu myös verkosta ladattava opettajan opas, joka sisältää kahdeksan oppitunnin suunnitelman (perustuu opetusalan standardeihin).
  • Saatavana myös ammattilaisille suunnattu kurssi (lisämaksullinen), jonka avulla opettajat pääsevät tehokkaasti alkuun.
  • Leikin varjolla oppiminen yltyy, kun setti yhdistetään muihin LEGO® Education sarjan pakkauksiin – esim. tarvikesetteihin 45029 Eläimet ja 45030 Ihmiset.
  • Setti kuuluu alle kouluikäisille suunnattuun varhaiskasvatuksen LEGO® Education Early Learning järjestelmään.
  • Sisältää riittävästi palikoita kymmeneen erilaiseen kuudesta palikasta rakennettavaan LEGO® opetustehtävään.

Jos olet opettaja, joka ostaa näitä tuotteita kouluille tai tarjoaa muuta virallisesti hyväksyttyä opetusta, saat oheisesta linkistä lisätietoja siitä, miten voit hankkia ja käyttää näitä ratkaisuja tarjotaksesi paikallisiin opetusvaatimuksiin räätälöityjä oppimistuloksia, kuten luokkahuonepakettivaihtoehtoja, tarjouksia ammatilliseen kehitykseen ja neuvoja luokkahuoneratkaisuihin. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Oletko kotikäyttäjä, joka miettii, miten voi tarjota kotitehtäviä kaikenikäisille lapsille?
Olivatpa lapset luokkahuoneessa tai olohuoneessa, heillä on mahtava mielikuvitus, luontaista uteliaisuutta ja halua tutkia ja ottaa riskejä. Tarvitset vain resursseja, joilla voit hyödyntää niitä. LEGO Education haluaa auttaa. Tekemällä oppiminen tarjoaa keinon ideoiden ja mallien rakentamiseen ja tärkeiden taitojen, kuten kommunikoinnin, yhteistyön, kriittisen ajattelun ja luovuuden, harjoitteluun.

Yli 40 vuoden ajan LEGO Education on kehittänyt opetusratkaisuja, jotka perustuvat vakiintuneeseen kasvatusteoriaan, jonka mukaan lapset oppivat parhaiten ja muistavat enemmän tekemiseen perustuvien kokemusten avulla. Tuotteemme eivät ole leluja – LEGO Education Learning Resourcesin kotikäytön on tarkoitus olla erittäin palkitseva oppimiskokemus, joka täydentää paikallisten opetussuunnitelmien tarpeita.

LEGO Education tarjoaa tukea ennen ostoa ja sen jälkeen. Näin varmistamme, että LEGO Educationin resursseja käytetään oppimisympäristössä mahdollisimman tehokkaasti. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.