Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Education SPIKE Essential – Peruspakkaus 45345

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Education SPIKE Essential – Peruspakkaus
SKU 45345
EAN 5702016677591
Kappaleita 449
Sarja LEGO Education
LEGO hinta 354,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Education SPIKE Essential – Peruspakkaus 45345 kuvaus

LEGO Education SPIKE Essential saa peruskoululaiset innostumaan STEAM-oppimisesta toiminnallisten tehtävien parissa. Tämä oppimiskokemus perustuu tutuista aiheista kertoviin tarinoihin ja leikkeihin. LEGO oppimisjärjestelmään sisältyvä ratkaisu innostaa oppimaan STEAM-käsitteitä ja tukee lukutaidon sekä matemaattisten, sosiaalisten ja tunnetaitojen kehitystä.Tämä 449-osainen setti sisältää 4 persoonallista minihahmoa, joiden kertomat tarinat kutsuvat kaikki oppijat merkitykselliseen ongelmanratkaisuun. Ohjelmointiin käytetään kuvake‑ ja sanalohkoja sekä yksinkertaisia laitteita, kuten älykästä 2-porttista keskusyksikköä, 2 pientä moottoria, valomatriisia ja värianturia. Niiden avulla oppilaiden rakennelmat heräävät eloon. Setti sisältää myös värikkään valikoiman tuttuja, suositusikäryhmille sopivia LEGO palikoita ja varaosia sekä kestävän säilytyslaatikon, jossa on lajittelulokerikko erivärisille osille. Lokerikko helpottaa rakentamista ja pitää luokkahuoneen siistinä.LEGO oppimisjärjestelmään sisältyvä SPIKE Essential sisältää 5 oppimisjaksoa, joista kukin koostuu 8 oppitunnista (á 45 minuuttia), jotka noudattavat STEAM-aineiden opetussuunnitelmaa. Jokaista oppituntia varten on saatavana kattavat tuntisuunnitelmat sekä kielitaidon ja matematiikan lisätehtäviä. Olemme laatineet opettajien tueksi myös arviointitaulukkoja ja videosisältöä. SPIKE Essential sisältyy opettajille suunnattuun kattavaan täydennyskoulutusohjelmaan, josta opettajat saavat varmuutta ja lisätaitoja STEAM-opetukseen LEGO oppimisjärjestelmän avulla.

 • 4 minihahmoa, joihin on helppo samaistua. Jokainen hahmo on oma persoonansa, ja heistä on apua ongelmanratkaisussa ja sosiaalisten taitojen sekä tunnetaitojen oppimisessa.
 • Sisältää 2 pientä moottoria, värianturin ja 3×3-värivalomatriisin. Mukana on myös 2 I/O-portilla sekä Bluetoothilla varustettu älykäs pieni keskusyksikkö, jossa on 6-akselinen gyroanturi ja ladattava litiumioniakku sekä Micro-USB-portit lataukseen ja liitäntään.
 • 449-osainen setti sisältää myös tuttuja LEGO palikoita ja varaosia, joilla rakentaminen sujuu intuitiivisen helposti.
 • Tukeva säilytyslaatikko ja lajittelulokerikot erivärisille osille. Niiden avulla luokkahuone pysyy siistinä.
 • SPIKE-sovellus, jonka avulla oppilaat opettelevat ohjelmoimaan ikätasolle sopivalla, Scratch-pohjaisella ohjelmointialustalla kuvake‑ ja sanalohkoja käyttäen.
 • 5 oppimisjaksoa, joista jokainen sisältää 8 oppituntia (á 45 minuuttia). Nämä STEAM-aineiden opetussuunnitelmaan perustuvat oppitunnit kannustavat itsenäiseen ajatteluun tarinoiksi puettujen, leikkisien tehtävien lomassa.
 • Jokainen oppitunti sisältää kattavat opettajan materiaalit, joista opettajat saavat varmuutta ja lisätaitoja kiinnostavaan opetussisältöön.
  Kehittää tärkeitä taitoja
 • Kehittää algoritmista ajattelua, jota tarvitaan mm. tapahtumasarjojen laatimisessa ja muokkaamisessa, testaamisessa, virheiden korjaamisessa ja silmukoiden käyttämisessä.
 • Tutustu tekniseen tuotesuunnitteluprosessiin ja opi määrittämään ongelma, ideoimaan ratkaisuja sekä testaamaan ja hiomaan prototyyppejä.
 • Tutustu tieteen käsitteisiin, kuten energiaan, energian siirtymiseen ja törmäämisen vaikutuksiin.
 • Oppilaiden suulliset viestintätaidot kehittyvät, kun aihepiireistä keskustellaan yhdessä luokkatovereiden kanssa.
 • Ratkaise ongelmia tarinoiksi puettujen tehtävien parissa.
 • Oppilaiden sosiaalisiin taitoihin ja tunnetaitoihin liittyvä sanavarasto kehittyy, kun tarinoiden päähenkilöinä olevat minihahmot ratkaisevat ongelmia.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.