Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tekniset koneet 45002

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tekniset koneet
SKU 45002
EAN 5702016883510
Kappaleita 95
Sarja LEGO Education
LEGO hinta 289,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tekniset koneet 45002 kuvaus

Tee lapsista asiantuntevia rakentajia! Tekniset koneet -setti kehittää lasten hienomotoriikkaa ja ongelmanratkaisutaitoja samalla, kun lapset saavat päästää luovuutensa valloilleen rakentaessaan perinteisiä koneita.

  • Tärkeimmät opit:
  • Ongelmanratkaisu
  • Luovuus
  • Hienomotoriset taidot

    Myyntiargumentit:

  • Tutustuttaa lapset tekniikan peruskäsitteisiin.
  • Mukana on neljä ruuvimeisseliä ja integroituja ruuveja erikoispalikoiden yhdistämiseen.
  • Mukana on kaksi inspiroivaa rakennuskorttia ja kahden rakennuslaitteen rakennusohjeet.
  • Sisältää tehtäväkirjan, jossa on nopeasti toteutettavia ideoita.

Jos olet opettaja, joka ostaa näitä tuotteita kouluille tai tarjoaa muuta virallisesti hyväksyttyä opetusta, saat oheisesta linkistä lisätietoja siitä, miten voit hankkia ja käyttää näitä ratkaisuja tarjotaksesi paikallisiin opetusvaatimuksiin räätälöityjä oppimistuloksia, kuten luokkahuonepakettivaihtoehtoja, tarjouksia ammatilliseen kehitykseen ja neuvoja luokkahuoneratkaisuihin. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Oletko kotikäyttäjä, joka miettii, miten voi tarjota kotitehtäviä kaikenikäisille lapsille?

Olivatpa lapset luokkahuoneessa tai olohuoneessa, heillä on mahtava mielikuvitus, luontaista uteliaisuutta ja halua tutkia ja ottaa riskejä. Tarvitset vain resursseja, joilla voit hyödyntää niitä. LEGO Education haluaa auttaa. Tekemällä oppiminen tarjoaa keinon ideoiden ja mallien rakentamiseen ja tärkeiden taitojen, kuten kommunikoinnin, yhteistyön, kriittisen ajattelun ja luovuuden, harjoitteluun.

Yli 40 vuoden ajan LEGO Education on kehittänyt opetusratkaisuja, jotka perustuvat vakiintuneeseen kasvatusteoriaan, jonka mukaan lapset oppivat parhaiten ja muistavat enemmän tekemiseen perustuvien kokemusten avulla. Tuotteemme eivät ole leluja – LEGO Education Learning Resourcesin kotikäytön on tarkoitus olla erittäin palkitseva oppimiskokemus, joka täydentää paikallisten opetussuunnitelmien tarpeita.

LEGO Education tarjoaa tukea ennen ostoa ja sen jälkeen. Näin varmistamme, että LEGO Educationin resursseja käytetään oppimisympäristössä mahdollisimman tehokkaasti. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.