Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Koodauksen pikajuna 45025

Inspiroi alle kouluikisi tutkimaan koodauksen alkeita ja trkeit 2000-luvun taitoja luovien yhteistyleikkien avulla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Koodauksen pikajuna
SKU 45025
EAN 5702016877731
Kappaleita 234
Sarja LEGO Education
LEGO hinta 314,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Koodauksen pikajuna 45025 kuvaus

Koodauksen pikajuna on luova, helppokäyttöinen ja monipuolinen ratkaisu, ja se esittelee alle kouluikäisille koodauksen peruskäsitteitä, jotka innostavat luonnollisesti heidän uteliaisuuttaan, luovuuttaan ja halua tutkia ja oppia yhdessä. Aina suosittuun junateemaan perustuva erittäin monipuolinen LEGO DUPLO ratkaisu tarjoaa lapsille tilaisuuden luoda yhteyksiä ja tutkia intuitiivisesti koodauksen alkeita, kuten sekvensointia, silmukkaa ja ehdollista koodausta, ja kehittää samalla ongelmanratkaisutaitoja, kriittistä ajattelua, yhteistyötaitoja sekä sosiaalisia ja tunnetaitoja.

Lapsijohtoinen ilmainen valinnainen sovellus käsittää neljä teemaa, joita alle kouluikäiset voivat tutkia: matkat, hahmot, musiikki ja matematiikka. Eri teemaiset aktiviteetit muuttavat tapaa, jolla toimintopalikat käyttäytyvät, mikä puolestaan muuttaa niiden vaikutusta junaan. Aktiviteetit ovat avoimia, ja alle kouluikäiset harjoittelevat erilaisia taitoja, jotka ovat tärkeitä lapsen varhaiselle kehitykselle.

Matkat: toimintopalikat määränpäinä – tapahtumien ja kielen sekvensointi
Hahmot: toimintopalikat tunnereaktioina – toiminto/reaktio sekä sosiaalinen ja tunteiden kehittyminen
Musiikki: toimintopalikat melodioina/instrumentteina – äänen tutkiminen, sekvensointi ja silmukan luominen
Matematiikka: märitä liikkeelle arvot – reaktion/vastareaktion tutkiminen

LEGO Educationin Koodauksen pikajuna tekee koodauksen alkeiden ja tärkeiden 2000-luvun taitojen opettelusta helppoa ja hauskaa alle kouluikäisille leikkisän ja konkreettisen oppimisen parissa LEGO DUPLO palikoilla.

Keskeiset oppimistavoitteet koodauksen alkeiden ja tärkeiden 2000-luvun taitojen kehittämiseen

 • Koodauksen alkeet
 • Sekvensointi
 • Silmukan luominen
 • Ehdollinen koodaus
 • Kieli ja lukutaito
 • Yhteistyö
 • Ongelmanratkaisu
 • Ideoiden ilmaiseminen digitaalisilla elementeillä
 • Sisältää 234 LEGO DUPLO palikkaa
 • Tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu työntämällä liikkuva juna, jossa on valoja ja ääniä, moottori, värianturi, joka reagoi viiteen eriväriseen toimintopalikkaan, ja kaksi rautatievaihdetta.
 • Pakkaus sisältää materiaaleja, jotka auttavat pääsemään alkuun: aloitusaktiviteetteja, aloitusoppaan, ison julisteen ja kuusi rakennusideakorttia 12 ainutlaatuisen mallin rakentamiseen.
 • Opettajan opas sisältää kahdeksan online-oppituntia: neljällä oppitunnilla käytetään fyysistä settiä ja neljällä digitaalista sovellusta.
 • Kahdeksan lyhyttä online-videotutoriaalia
 • Sisältää ilmaisen valinnaisen sovelluksen iOS- ja Android-sovelluksille
 • Sovelluksessa on neljä aktiviteettiteemaa: matkat, hahmot, musiikki ja matematiikka. Niiden avulla alle kouluikäiset voivat tehdä yhteistyötä ja olla vuorovaikutuksessa konkreettisen lelujunan kanssa digitaalisen median välityksellä.
 • Tarjolla on henkilökohtaista opetusta, joka auttaa ymmärtämään syvällisesti, miten voit käyttää Koodauksen pikajunaa onnistuneesti opettamisessa.

Jos olet opettaja, joka ostaa näitä tuotteita kouluille tai tarjoaa muuta virallisesti hyväksyttyä opetusta, saat oheisesta linkistä lisätietoja siitä, miten voit hankkia ja käyttää näitä ratkaisuja tarjotaksesi paikallisiin opetusvaatimuksiin räätälöityjä oppimistuloksia, kuten luokkahuonepakettivaihtoehtoja, tarjouksia ammatilliseen kehitykseen ja neuvoja luokkahuoneratkaisuihin. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Oletko kotikäyttäjä, joka miettii, miten voi tarjota kotitehtäviä kaikenikäisille lapsille?

Olivatpa lapset luokkahuoneessa tai olohuoneessa, heillä on mahtava mielikuvitus, luontaista uteliaisuutta ja halua tutkia ja ottaa riskejä. Tarvitset vain resursseja, joilla voit hyödyntää niitä. LEGO Education haluaa auttaa. Tekemällä oppiminen tarjoaa keinon ideoiden ja mallien rakentamiseen ja tärkeiden taitojen, kuten kommunikoinnin, yhteistyön, kriittisen ajattelun ja luovuuden, harjoitteluun.

Yli 40 vuoden ajan LEGO Education on kehittänyt opetusratkaisuja, jotka perustuvat vakiintuneeseen kasvatusteoriaan, jonka mukaan lapset oppivat parhaiten ja muistavat enemmän tekemiseen perustuvien kokemusten avulla. Tuotteemme eivät ole leluja – LEGO Education Learning Resourcesin kotikäytön on tarkoitus olla erittäin palkitseva oppimiskokemus, joka täydentää paikallisten opetussuunnitelmien tarpeita.

LEGO Education tarjoaa tukea ennen ostoa ja sen jälkeen. Näin varmistamme, että LEGO Educationin resursseja käytetään oppimisympäristössä mahdollisimman tehokkaasti. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.