Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 45026 Putket

Nosta lasten mielikuvitus uusiin sfääreihin Putket-sarjalla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Putket
SKU 45026
Kappaleita 150
Sarja LEGO Education
LEGO hinta 153,99 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 45026 Putket kuvaus

  • 150 LEGO® DUPLO® elementtiä, esim. värikkäitä putkia, palikoita, kuusi palloa, ovia ja koreja. Näistä riittää rajatonta leikkisää oppimista ja luovaa hupia alle kouluikäisille.
  • Sisältää kuusi rakennusideakorttia hauskojen eläinten rakentamiseen ja opettajille suunnitellun aloituskortin, jossa on viisi tehtäväideaa hauskoihin hetkiin koko luokan kesken.
  • Kehittää tärkeitä 21. vuosisadalla tarvittavia taitoja, kuten ongelmaratkaisua, yhteistyötä ja hienomotoriikkaa. Tutustuttaa syyn ja seurauksen ideaan, symmetriaan ja 3D-hahmojen tunnistamiseen.
  • Luo hauskoja ja leikkisiä hahmoja, jotka on helppo rakentaa.
  • Kuuluu alle kouluikäisille suunnattuun varhaiskasvatuksen LEGO® Education Early Learning järjestelmään. Jos olet opettaja, joka ostaa näitä tuotteita kouluille tai tarjoaa muuta virallisesti hyväksyttyä opetusta, saat oheisesta linkistä lisätietoja siitä, miten voit hankkia ja käyttää näitä ratkaisuja tarjotaksesi paikallisiin opetusvaatimuksiin räätälöityjä oppimistuloksia, kuten luokkahuonepakettivaihtoehtoja, tarjouksia ammatilliseen kehitykseen ja neuvoja luokkahuoneratkaisuihin. https://education.lego.com/en-gb/shop/find-distributor Oletko kotikäyttäjä, joka miettii, miten voi tarjota kotitehtäviä kaikenikäisille lapsille? Olivatpa lapset luokkahuoneessa tai olohuoneessa, heillä on mahtava mielikuvitus, luontaista uteliaisuutta ja halua tutkia ja ottaa riskejä. Tarvitset vain resursseja, joilla voit hyödyntää niitä. LEGO Education haluaa auttaa. Tekemällä oppiminen tarjoaa keinon ideoiden ja mallien rakentamiseen ja tärkeiden taitojen, kuten kommunikoinnin, yhteistyön, kriittisen ajattelun ja luovuuden, harjoitteluun. Yli 40 vuoden ajan LEGO Education on kehittänyt opetusratkaisuja, jotka perustuvat vakiintuneeseen kasvatusteoriaan, jonka mukaan lapset oppivat parhaiten ja muistavat enemmän tekemiseen perustuvien kokemusten avulla. Tuotteemme eivät ole leluja – LEGO Education Learning Resourcesin kotikäytön on tarkoitus olla erittäinpalkitseva oppimiskokemus, joka täydentää paikallisten opetussuunnitelmien tarpeita. LEGO Education tarjoaa tukea ennen ostoa ja sen jälkeen. Näin varmistamme, että LEGO Educationin resursseja käytetään oppimisympäristössä mahdollisimman tehokkaasti. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.