Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Putket 45026

Nosta lasten mielikuvitus uusiin sfreihin Putket-sarjalla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Putket
SKU 45026
EAN 5702016677447
Kappaleita 150
Sarja LEGO Education
LEGO hinta 179,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Putket 45026 kuvaus

LEGO Education Putket on huikea pakkaus, jonka parissa lapset pääsevät tutustumaan fantasiaeläinten ja muiden luovien luomusten maailmaan – putkista rakennettuna! Ainutlaatuisten värikkäiden putkielementtien, LEGO DUPLO palikoiden, pallojen, ovien ja korien sekä kuuden rakennusideakortin avulla lapset voivat luoda munivan kanan, lohikäärmeen, pienen toukan ja paljon muuta. Putket kehittävät lasten 21. vuosisadan taitoja, kuten ongelmanratkaisua, yhteistyötä ja hienomotorisia taitoja. Samallane tutustuttavat lapset syyn ja seurauksen ideaan, symmetriaan ja tunnistamaan 3D-hahmoja. Tämä hauska varhaisopetukseen suunniteltu alle kouluikäisten setti sisältää myös aloituskortin, jossa on viisi yksinkertaista harjoitusta opettavaisiin leikkeihin Putket-rakennussarjan parissa.

 • 150 LEGO DUPLO elementtiä, esim. värikkäitä putkia, palikoita, kuusi palloa, ovia ja koreja. Näistä riittää rajatonta leikkisää oppimista ja luovaa hupia alle kouluikäisille.
 • Sisältää kuusi rakennusideakorttia hauskojen eläinten rakentamiseen ja opettajille suunnitellun aloituskortin, jossa on viisi tehtäväideaa hauskoihin hetkiin koko luokan kesken.
 • Kehittää tärkeitä 21. vuosisadalla tarvittavia taitoja, kuten ongelmaratkaisua, yhteistyötä ja hienomotoriikkaa. Tutustuttaa syyn ja seurauksen ideaan, symmetriaan ja 3D-hahmojen tunnistamiseen.
 • Luo hauskoja ja leikkisiä hahmoja, jotka on helppo rakentaa.
 • Kuuluu alle kouluikäisille suunnattuun varhaiskasvatuksen LEGO Education Early Learning järjestelmään.

  Jos olet opettaja, joka ostaa näitä tuotteita kouluille tai tarjoaa muuta virallisesti hyväksyttyä opetusta, saat oheisesta linkistä lisätietoja siitä, miten voit hankkia ja käyttää näitä ratkaisuja tarjotaksesi paikallisiin opetusvaatimuksiin räätälöityjä oppimistuloksia, kuten luokkahuonepakettivaihtoehtoja, tarjouksia ammatilliseen kehitykseen ja neuvoja luokkahuoneratkaisuihin. https://education.lego.com/en-gb/shop/find-distributor

  Oletko kotikäyttäjä, joka miettii, miten voi tarjota kotitehtäviä kaikenikäisille lapsille?

  Olivatpa lapset luokkahuoneessa tai olohuoneessa, heillä on mahtava mielikuvitus, luontaista uteliaisuutta ja halua tutkia ja ottaa riskejä. Tarvitset vain resursseja, joilla voit hyödyntää niitä. LEGO Education haluaa auttaa. Tekemällä oppiminen tarjoaa keinon ideoiden ja mallien rakentamiseen ja tärkeiden taitojen, kuten kommunikoinnin, yhteistyön, kriittisen ajattelun ja luovuuden, harjoitteluun.

  Yli 40 vuoden ajan LEGO Education on kehittänyt opetusratkaisuja, jotka perustuvat vakiintuneeseen kasvatusteoriaan, jonka mukaan lapset oppivat parhaiten ja muistavat enemmän tekemiseen perustuvien kokemusten avulla. Tuotteemme eivät ole leluja – LEGO Education Learning Resourcesin kotikäytön on tarkoitus olla erittäinpalkitseva oppimiskokemus, joka täydentää paikallisten opetussuunnitelmien tarpeita.

  LEGO Education tarjoaa tukea ennen ostoa ja sen jälkeen. Näin varmistamme, että LEGO Educationin resursseja käytetään oppimisympäristössä mahdollisimman tehokkaasti. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.