Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Madrigalien talo 43202

Taianomaisia leikkihetki ainutlaatuisen talon parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Madrigalien talo
SKU 43202
EAN 5702017100081
Kappaleita 587
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Madrigalien talo 43202 kuvaus

Kaikenikäiset Disneyn Encanto-fanit ihastuvat tähän värikkääseen LEGO ǀ Disney Madrigalien talon (43202) leikkisettiin. Talossa on 3 kerrosta, ja setin mukana on tarra-arkki koristeluun sekä painetut rakennusohjeet. Digitaaliset Instructions PLUS ohjeet ovat saatavilla LEGO Building Instructions sovelluksessa, jossa malleja voi zoomata, kiertää ja tutkia. Ohjatun rakennusprosessin avulla nuoretkin rakentajat tuntevat olevansa mestarirakentajia… upeaa!

Leikkejä koko päiväksi
Tämä rakennettava lelu innostaa loputtomien leikkien pariin. Taianomaiset värit, toiminnot ja yksityiskohdat kiehtovat lapsia. Setti on pullollaan mielikuvitusleikkeihin innostavia tarvikkeita – mukana muun muassa haitari, gramofoni ja sateenvarjo. Tuote soveltuu omatoimisiin leikkeihin, ja sen voi yhdistää muihin LEGO ǀ Disney setteihin (myydään erikseen).

Elokuvasta tuttuja hahmoja
Tämän LEGO ǀ Disney setin mukana tulee 2 mininukkehahmoa ja 1 mikronukkehahmo – Disneyn Abuela, Mirabel ja Antonio. Mukanamyös vesisian ja perhosen LEGO hahmot. Ensiluokkainen setti on upea lahja trendejä seuraaville lapsille.

  • Tämä ainutlaatuinen LEGO ǀ Disney Madrigalien talo (43202) on taianomaisen värikäs setti Disney-faneille. Seikkailu alkaa pakkauksen avaamisesta!
  • Kurkista sisälle ja tutustu talon asukkaisiin! Tässä 587-osaisessa setissä on 3 kerrosta, pyörivä tuuliviiri, käännettävä sänky ja vilkuttavat ikkunaluukut. Mukana myös ainutlaatuinen tarra-arkki ja paljon tarvikkeita loputtomiin tarinoihin.
  • Mukana Disneyn Abuelan ja Mirabelin mininukkehahmot, Antonion mikronukkehahmo sekä Chispin ja perhosenLEGO hahmot. Värikäs 3-kerroksinen setti on täydellinen luoviin hupihetkiin.
  • 6 vuotta täyttäneet Disneyn Encanto-fanit ihastuvat tähän trendilahjaan. Talossa on useita huoneita sekä elokuvasta tuttuja toimintoja ja tarvikkeita, jotka innostavat leikkien pariin.
  • Loputtomasti mielikuvitusleikkejä. Talo on 26 cm korkea, 20 cm leveä ja 10 cm syvä, joten setin parissa voi viettää monia kivoja leikkihetkiä. Valmis rakennelma on myös upea koriste.
  • Haluatko antaa lapsille entistä upeamman rakennuselämyksen? Se on nyt mahdollista digitaalisten Instructions PLUS ohjeiden avulla. Sovelluksessa malleja voi zoomata, kiertää ja tutkia – LEGO rakentaminen on laskeutunut digiaikaan!
  • Tähän Disneyn Encanto-aiheiseen rakennettavaan leluun kuuluu yksityiskohtaisia mini‑ ja mikronukkehahmoja sekä rakennettava värikäs talo. Tärkeitä taitoja kehittävä setti sisältää myös muita luoviin leikkeihin innostavia hauskoja juttuja.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.