Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Aku Ankka -avaimenperä 854111

Hieno avaimenper tai koriste Disneyn fanien reppuihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Aku Ankka -avaimenperä
SKU 854111
EAN 673419343473
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 7,95 €

LEGO Aku Ankka -avaimenperä 854111 kuvaus

Ilahduta Disney-fania tällä hienolla, seikkailuissa mukana kulkevalla LEGO ǀ Disney Aku Ankka -avaimenperällä (854111)! Kaikille tuttuun sinikeltaiseen merimiespaitaan, punaiseen rusettiin ja siniseen lakkiin puettu Aku-minihahmo on kiinnitetty kestävään metalliketjuun ja renkaaseen. Tämän ihailevia katseita keräävän avaimenperän voi kiinnittää reppuun tai sillä voi pitää avaimet yhdessä nipussa taskussa tai laukussa.

  • Innosta Disney-faneja LEGO ǀ Disney Aku Ankka -minihahmolla, joka on kiinnitetty kestävään metalliketjuun ja -renkaaseen. Avaimenperän voi kiinnittää reppuun, laukkuun tai avaimiin. Minihahmo ei irtoa metalliketjusta.
  • Mainio joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille ja Disneyn Aku Ankan ja muiden suosikkihahmojen faneille.
  • Avaimenperä on 9 cm korkea ja 4 cm leveä. Se on juuri sopivan suuri keräämään ihailevat katseet ja samalla juuri sopivan pieni kulkeakseen näppärästi mukana.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.