Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Frozen-jäälinna 10899

Kerro lumisia tarinoita taaperosi kanssa Disneyn Frozenin jlinnassa!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Frozen-jäälinna
SKU 10899
EAN 5702016367614
Kappaleita 59
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Frozen-jäälinna 10899 kuvaus

Liity Disneyn Annan, Elsan ja Olafin seuraan LEGO DUPLO l Disney 10899 Frozen-jäälinnassa. Leiki lapsesi kanssa mielikuvitusleikkejä ja seuraa, kuinka lapsi kehittyy ja oppii tärkeitä taitoja. Disneyn Frozen-elokuvasta tutuilla suosikkihahmoillaan leikkiessään lasten kielelliset ja hienomotoriset taidot kehittyvät. Lapsi oppii myös sosiaalisia taitoja ja tunteiden hallintaa. Juttele Elsan ja Annan sisarussuhteesta. Nauti luovan leikin vapaudesta Olaf-lumiukon kanssa. Monivärinen valopalikka valaisee linnan napin painalluksella, ja sinä voit pitää hauskaa lapsesi kanssa luomalla Disneyn Frozen-elokuvasta tuttuja kohtauksia ja keksimällä omia tarinoita tämän kimaltelevan Jäälinna-rakennussetin avulla.

  • Mukana kolme LEGO DUPLO hahmoa: Anna, Elsa ja Olaf.
  • Tämä Disneyn Frozen-linnasetti sisältää liukumäen, pöydän, tuoleja ja keittiötarvikkeita. Napin painalluksella syttyvä valopalikka valaisee linnan monivärisesti.
  • Auta lastasi oppimaan rakentamisen perustaidot ja kehittämään hienomotorisia taitojaan kokoamalla ja järjestelemällä rakennuspalikoita erilaisten mielikuvitusleikkien parissa.
  • Tämä pienille lapsille tarkoitettu koottava lelu tukee roolileikkejä ja tarinankerrontaa lapsen kielellisen kehityksen, sosiaalisten taitojen ja tunteiden hallinnan edistämiseksi.
  • Disneyn Frozen-jäälinnan mitat: korkeus 28 cm, leveys 19 cm ja syvyys 16 cm.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.