Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10941 Mikin ja Minnin syntymäpäiväjuna

Kaikki Disneyn syntymäpäiväjunan kyytiin kehittävien leikkien pariin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mikin ja Minnin syntymäpäiväjuna
SKU 10941
Kappaleita 22
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10941 Mikin ja Minnin syntymäpäiväjuna kuvaus

  • LEGO® DUPLO® ǀ Disney Mikin ja Minnin syntymäpäiväjuna (10941) on ensiluokkainen rakennuslelu alle kouluikäisille. Se sisältää kehittäviä tehtäviä kutsuen kekseliäisiin leikkeihin ja Disneyn taikaan!
  • Mukana ovat Disneyn tutut hahmot Mikki Hiiri, Minni Hiiri ja Pluto, kolmeosainen rakennettava juna, rakennettava synttärikakku ja kynttilä, viisi pinottavaa numeropalikkaa ja tarvikkeita.
  • Lasten hienomotoriikka kehittyy, kun he rakentavat ja leikkivät junalla. He oppivat numerot pinotessaanpalikoita, ja sosiaaliset ja emotionaaliset taidot kehittyvät leikeissä Disneyn hahmojen kanssa.
  • Sopii 2 vuotta täyttäneille. Tämä lahja erottuu edukseen ja tekee jokaisen taaperon synttäreistä ikimuistoiset.
  • Malli on 15,5 cm korkea, 35,5 cm pitkä ja 13,5 cm leveä. Tällä monipuolisella, taaperoystävällisellä rakennuslelulla voi leikkiä monilla tavoilla, ja sen parissa taatusti viihtyy.
  • Lelun osat on suunniteltu asiantuntemuksella, joten lasten on helppo poimia ja asettaa niitä paikoilleen. Sisältää hauskoja tarvikkeita, jotka innostavat roolileikkeihin: kitaran, joustavia ilmapalloja, lahjoja ja Minnin kankaisen mekon.
  • Yksinkertaisten painettujen ohjeiden avulla vanhemmat ja lapset viihtyvät yhdessä mukavissa rakennushetkissä.
  • Kaikki LEGO® DUPLO® │ Disney rakennussarjat on suunniteltu asiantuntemuksella. Ne sisältävät kekseliäitä ominaisuuksia ja tuttuja hahmoja, joiden avulla vanhemmat ja taaperot pääsevät uppoutumaan loputtomiin yhteisiin leikkeihin. Samalla vanhemmatsaavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.
  • LEGO® DUPLO® osat täyttävät alan tiukat standardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.