Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Jäälinna 43197

Muistele Disneyn Frozen-elokuvien upeita hetki ainutlaatuisen mallin avulla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Jäälinna
SKU 43197
EAN 5702016917239
Kappaleita 1709
Sarja LEGO Disney
Ikä 14+ vuotta
LEGO hinta 219,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Jäälinna 43197 kuvaus

Frozen-fanit eivät usko silmiään nähdessään tämän jättimäisen LEGO-jäälinnan. Linna on 65 senttimetriä korkea ja 35 senttimetriä leveä, ja se on heille unelmien täyttymys.

Kuningatar Elsan upea linna on täynnä loistavia yksityiskohtia. Entä tunnistettava kaksoiskierreportaikko? Vaikuttava jääsuihkulähde? Vai tyypillinen parveke? LEGO 43197 sisältää tietenkin myös kaikki elokuvien suosikkihahmot.

Leiki Annan, Kristoffin, Olafin ja neljän Snowgien kanssa. Tästä setistä saat jopa kaksi versiota Elsasta. Tykkäätkö leikkiä Elsalla hänen tunnistettavassa sinisessä mekossaan vai valitsetko tänään kuningattaren kruunajaisasussaan?

Pienille ja isoille Frozen-faneille

LEGO 43197 on tarkoitettu vähintään 14-vuotiaille rakentajille, mutta se ei tarkoita, etteivätkö pienemmät Frozen-fanit voisi nauttia tästä sarjasta. LEGO-jäälinna on loistava projekti vanhemmalle ja lapselle yhdessä.

Jopa silloin, kun jäälinna on valmis, lapset (ja aikuiset) voivat nauttia kaikista yksityiskohdista tuntikausia. Toista suosikkikohtauksesi elokuvasta tai keksi omat jääkylmät seikkailusi.

Muistoisa kokemus uudisrakentamisesta

Tämän LEGO-setin yli 1700 osasta voit rakentaa kuningatar Elsan valtavan jäälinnan lisäksi myös pienemmän Arendellen linnan.

Haluatko nauttia rakennuskokemuksesta vielä enemmän? Käytä sitten innovaatio-ohjeita PLUS. Tämän digitaalisen rakennusohjeen avulla voit muun muassa zoomata, kääntää ja seurata omaa edistymistäsi. Tämä on seuraavan tason rakentamista. Tästä tulee varmasti unohtumaton kokemus!

Todellinen katseenvangitsija missä tahansa huoneessa

LEGO-jäälinna on ison kokonsa ja kauniiden yksityiskohtiensa ansiosta todellinen katseenvangitsija mihin tahansa (lasten)huoneeseen. Linnan julkisivu on upeaa katseltavaa, ja katolla oleva jääkristalli herättää heti huomiota.

Jäälinnan takaosassa voit nauttia kaikista kauniista yksityiskohdista, kuten pianosta ja pullolaivasta. Tämä varmasti stimuloi mielikuvitustasi keksimään uusia hienoja Frozen-tarinoita. Mitä Anna, Elsa, Kristoff ja Olaf kokevat tällä kertaa?

  • Tämä LEGO ǀ Disney Jäälinna (43197) on loistelias setti, joka herättää Disneyn Frozenin vanhemmissa faneissa mukavia muistoja suosituista elokuvista.
  • Rakenna tutun linnan vaikuttava pienoismalli, jossa on upea portaikko, suuri sali ja jääsuihkulähde sekä 9 hahmoa, kuten 4 mininukkehahmoa ja Olafin LEGO hahmo.
  • Tässä upeassa LEGO ǀ Disney setissä on paljon tarvikkeita, kuten Arendelin linnan rakennettava miniatyyrimalli ja pullossa oleva laiva. Setillä voi leikkiä elokuvasta tuttuja tarinoita tai keksiä omia seikkailuja.
  • Kaikki 14 vuotta täyttäneet Disneyn Frozenin fanit ihastuvat tähän ainutlaatuiseen ja haastavaan rakennettavaan pienoismalliin. Linnassa on yli 1 700 osaa, ja se on täynnä näppäriä yksityiskohtia. Se on uskomaton lahja ihan kaikille.
  • Linna on 65 cm korkea, 35 cm leveä ja 19 cm syvä. Se on kaunis koriste ja innostaa hauskoihin mielikuvitusleikkeihin.
  • Haluatko yllättää rakentajat upealla rakennuselämyksellä? Se onnistuu digitaalisilla Instructions PLUS -ohjeilla! Digiohjeet sisältävät helppokäyttöisiä tiloja, kuten zoomaus-, kierto- ja haamutilan – digitaaliajan LEGO rakentamista!
  • LEGO ǀ Disney setit sisältävät vanhemmille lapsille suunnattuja upeita hahmoja ja haastavampia rakennelmia. Tämä yksittäinen rakennuslelu sisältää juttuja, jotka kehittävät rakentajien luovuutta ja mielikuvitusta.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.