Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43197 Jäälinna

Muistele Disneyn Frozen-elokuvien upeita hetkiä ainutlaatuisen mallin avulla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi The Ice Castle
SKU 43197
Kappaleita 1709
Sarja LEGO Disney
Ikä 14+ vuotta
LEGO hinta 209,95 €
Julkaisupäivä 1. heinäkuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43197 Jäälinna kuvaus

  • Tämä LEGO® ǀ Disney Jäälinna (43197) on loistelias setti, joka herättää Disneyn Frozenin vanhemmissa faneissa mukavia muistoja suosituista elokuvista.
  • Rakenna tutun linnan vaikuttava pienoismalli, jossa on upea portaikko, suuri sali ja jääsuihkulähde sekä 9 hahmoa, kuten 4 mininukkehahmoa ja Olafin LEGO® hahmo.
  • Tässä upeassa LEGO® ǀ Disney setissä on paljon tarvikkeita, kuten Arendelin linnan rakennettava miniatyyrimalli ja pullossa oleva laiva. Setillä voi leikkiä elokuvasta tuttuja tarinoita tai keksiä omia seikkailuja.
  • Kaikki 14 vuotta täyttäneet Disneyn Frozenin fanit ihastuvat tähän ainutlaatuiseen ja haastavaan rakennettavaan pienoismalliin. Linnassa on yli 1 700 osaa, ja se on täynnä näppäriä yksityiskohtia. Se on uskomaton lahja ihan kaikille.
  • Linna on 65 cm korkea, 35 cm leveä ja 19 cm syvä. Se on kaunis koriste ja innostaa hauskoihin mielikuvitusleikkeihin.
  • Haluatko yllättää rakentajat upealla rakennuselämyksellä? Se onnistuu digitaalisilla Instructions PLUS -ohjeilla! Digiohjeet sisältävät helppokäyttöisiä tiloja, kuten zoomaus-, kierto- ja haamutilan – digitaaliajan LEGO® rakentamista!
  • LEGO® ǀ Disney setit sisältävät vanhemmille lapsille suunnattuja upeita hahmoja ja haastavampia rakennelmia. Tämä yksittäinen rakennuslelu sisältää juttuja, jotka kehittävät rakentajien luovuutta ja mielikuvitusta.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.