Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43192 Tuhkimon kuninkaalliset vaunut

Lapset pääsevät uppoutumaan mielikuvitusleikkeihin hauskalla vaunusetillä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tuhkimon kuninkaalliset vaunut
SKU 43192
Kappaleita 237
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43192 Tuhkimon kuninkaalliset vaunut kuvaus

  • Inspiroi jännittävää roolileikkejä tai loputtomia luovia leikkejä ihastuttavilla LEGO® ǀ Disney Tuhkimon kuninkaallisilla vaunuilla (43192). Tämä setti on hurmaava lahja lapsille ja Disneyn Tuhkimon faneille.
  • Setissä on vaunut, joissa on tilaa 2 mininukelle, kurpitsapalsta ja pieni pöytä sekä aarrearkku, joka mahtuu vaunujen taakse, sekä 3 LEGO® eläinhahmoa.
  • Tämä upea LEGO® ǀ Disney setti sisältää paljon hauskoja tarvikkeita, kuten kutsun tanssiaisiin, taikasauvan, kruunun ja lasikengät.Täydellinen setti elokuvan suosikkikohtauksiin eläytymiseen tai hauskoihin roolileikkeihin.
  • Kaikki Disneyn Tuhkimon fanit ihastuvat tähän settiin. Kullan ja valkoisen väriset vaunut hevosineen sopivat jännittäväksi joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Vaunut hevosineen ovat 13 cm korkeat, 27 cm pitkät ja 9 cm leveät. Setti on täydellinen leikkeihin tai koristeeksi ja kannustaa luoviin roolileikkeihin.
  • Painetut rakennusohjeet ovat loistavat, mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat ihan huikeita! LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla pienetkin rakentajat voivat zoomata ja visualisoida malleja niitä rakentaessaan.
  • LEGO® ǀ Disney setit sisältävät upeita hahmoja ja ympäristöjä lasten leikkeihin. Tässä hauskassa rakennuslelussa on juttuja, joista leikki pääsee heti alkuun ja jotka kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopiviaja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.