Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tuhkimon kuninkaalliset vaunut 43192

Lapset psevt uppoutumaan mielikuvitusleikkeihin hauskalla vaunusetill

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tuhkimon kuninkaalliset vaunut
SKU 43192
EAN 5702016916430
Kappaleita 237
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tuhkimon kuninkaalliset vaunut 43192 kuvaus

Taikuus ja seikkailut odottavat Disneyn Tuhkimon faneja tämän yksityiskohtaisen LEGO ǀ Disney Tuhkimon kuninkaalliset vaunut (43192) setin parissa. Upeiden vaunujen lisäksi setissä on myös painetut rakennusohjeet ja digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. LEGO Building Instructions sovelluksen avulla pienetkin rakentajat tuntevat itsensä todellisiksi mestarirakentajiksi… Mahtavaa!Jännittäviä ja hauskoja roolileikkejäTämä rakennettava lelusetti saa lasten Disneyn prinsessa-aiheiset mielikuvitusleikit heti käyntiin. Vaunuilla voi leikkiä sellaisenaan tai ne voi yhdistää muihin LEGO ǀ Disney setteihin, jolloin hauskat leikit yltyvät. Setti on ihana yllätys- tai syntymäpäivälahja pienelle Disneyn prinsessojen fanille.Ihanat hahmot aloittavat leikitTässä Disneyn prinsessa -rakennussarjassa on Tuhkimon ja hyvän haltiattaren mininukkehahmot sekä Hulin ja kahden LEGO hevosen hahmot. Hauskat hahmot vievät lapset heti leikkien taianomaiseen maailmaan ja suuriin seikkailuihin.

  • Inspiroi jännittävää roolileikkejä tai loputtomia luovia leikkejä ihastuttavilla LEGO ǀ Disney Tuhkimon kuninkaallisilla vaunuilla (43192). Tämä setti on hurmaava lahja lapsille ja Disneyn Tuhkimon faneille.
  • Setissä on vaunut, joissa on tilaa 2 mininukelle, kurpitsapalsta ja pieni pöytä sekä aarrearkku, joka mahtuu vaunujen taakse, sekä 3 LEGO eläinhahmoa.
  • Tämä upea LEGO ǀ Disney setti sisältää paljon hauskoja tarvikkeita, kuten kutsun tanssiaisiin, taikasauvan, kruunun ja lasikengät. Täydellinen setti elokuvan suosikkikohtauksiin eläytymiseen tai hauskoihin roolileikkeihin.
  • Kaikki Disneyn Tuhkimon fanit ihastuvat tähän settiin. Kullan ja valkoisen väriset vaunut hevosineen sopivat jännittäväksi joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Vaunut hevosineen ovat 13 cm korkeat, 27 cm pitkät ja 9 cm leveät. Setti on täydellinen leikkeihin tai koristeeksi ja kannustaa luoviin roolileikkeihin.
  • Painetut rakennusohjeet ovat loistavat, mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat ihan huikeita! LEGO Building Instructions sovelluksen avulla pienetkin rakentajat voivat zoomata ja visualisoida malleja niitä rakentaessaan.
  • LEGO ǀ Disney setit sisältävät upeita hahmoja ja ympäristöjä lasten leikkeihin. Tässä hauskassa rakennuslelussa on juttuja, joista leikki pääsee heti alkuun ja jotka kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia jayhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.