Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tähkäpään torni 43187

Innosta lapset seikkailuihin tmn Disneyn hauskan setin avulla

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tähkäpään torni
SKU 43187
EAN 5702016907803
Kappaleita 369
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tähkäpään torni 43187 kuvaus

Disneyn prinsessojen pienet fanit pääsevät mielikuvitusleikkien syövereihin tämän ihastuttavan LEGO ǀ Disney (43187) Tähkäpään tornin parissa. Viehättävässä setissä on torni, jossa on luola ja salainen huone, sekä kaksi pientä rakennelmaa uusia leikki-ideoita varten.

Kiehtova, luova ja hauska rakennelma
Yksityiskohtaisessa tornissa on neljä erilaista huonetta: harrastushuone, makuuhuone, kodikas olohuone ja luola, jossa on salainen ovi. Setissä on myös kaksi pienempää rakennelmaa: Tähkäpään hiuksista tehty keinu ja Söötin ankan taverna, jossa on penkki ja piano. Tämä setti kannustaa loputtomiin luoviin leikkeihin.

Hilpeitä seikkailuja suosikkihahmojen kanssa
Lapset voivat sukeltaa suoraan leikkeihin tämän upean setin parissa. Siihen kuuluu kaksi mininukkehahmoa, Disneyn Tähkäpää ja Flynn, sekä Disneyn Pascal-kameleontin LEGO hahmo. Setti saa lasten mielikuvituksen lentoon. Sen sisältämillä osilla on helppo keksiä aina uusia leikkejä Kaksin karkuteillä -elokuvasta tutuista tapahtumista tai ikiomista tarinoista.

  • Ilahduta kaikenikäiset Disneyn prinsessojen fanit jännittävällä, palkitsevalla rakennuskokemuksella tämän LEGO ǀ Disney Tähkäpään tornin (43187) avulla. Disneyn Kaksin karkuteillä -elokuvan hahmoja sisältävä setti sopii mainiosti lahjaksi.
  • Inspiroi rakentajia värikkäällä ja yksityiskohtaisella tornilla, jossa on monta huonetta, sekä kahdella pienemmällä rakennelmalla, Disneyn Tähkäpään ja Flynn Riderin mininukkehahmoilla sekä muilla tarvikkeilla, jotka saavat mielikuvituksen ja luovat leikit täyteen vauhtiin.
  • Leikit kauniin torniaiheisen rakennuslelun ja söpöjen hahmojen parissa kehittävät lasten luovuutta. Lapset voivat rakentaa tornin ja pienet rakennelmat ja leikkiä sitten elokuvan tapahtumia tai keksiä uusia tarinoita.
  • Disneyn Kaksin karkuteillä -elokuvan fanit ihastuvat setin leikkisiin yksityiskohtiin ja näppäriin tarvikkeisiin. Pikkurakennelmiensa ja tarinoihin innostavien hauskojen tarvikkeittensa ansiosta tämä setti on täydellinen syntymäpäivälahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Nelitasoinen torni on pullollaan yksityiskohtia. Torni on 44 cm korkea, 11 cm leveä ja 8 cm syvä. Tämän mittavan rakennussarjan voi rakentaa kerta toisensa jälkeen uusiin leikkeihin.
  • Pakkauksen täydeltä mielikuvituksen voimaa. Sisältää helposti tunnistettavat mininuket ja LEGO hahmot, joilla lapset voivat leikkiä lukemattomilla tavoilla ilman paristoja. Avaa pakkaus, ja leikit voivat alkaa mallin rakentamisella.
  • Rakentamisen helppous vahvistaa lapsen itseluottamusta. Selkeät kuvitetut ohjeet auttavat lapsia kehittymään rakentajina ja oppimaan uusia leikkejä. Osista voi rakentaa tornin Disneyn Tähkäpäälle, Flynnille ja Pascal-kameleontille.
  • Anna lasten sukeltaa Disneyn Kaksin karkuteillä -tarinan jännitykseen ja taikaan tämän LEGO ǀ Disney setin parissa. Setin avulla lapset voivat rakentaa Tähkäpään tornin ja leikkiä hauskoja seikkailuja Disneyn rohkean prinsessan ja hänen ystäviensä kanssa!
  • LEGO palikat täyttävät tiukat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.