Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43196 Bellen ja Hirviön linna

Ilahduta lasta rakennettavalla linnalelulla, josta kaikki puhuvat!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bellen ja Hirviön linna
SKU 43196
Kappaleita 505
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43196 Bellen ja Hirviön linna kuvaus

  • Innosta taianomaisiin luoviin leikkeihin tällä upealla LEGO® ǀ Disney Bellen ja Hirviön linnalla (43196), joka on suurenmoinen lahja lapsille ja Disneyn Kaunottaren ja Hirviön faneille.
  • Rakenna 2-kerroksinen linna, jossa on pyörivä tanssilattia, pyörivä vaatekaappi, 3 mininukkehahmoa (mukaan lukien 2 versiota Bellestä ja Hirviön pää prinssille), Filip-hevonen ja 6 muuta LEGO® hahmoa.
  • Tämä hieno LEGO® ǀ Disney setti sisältää paljon tarvikkeita, kuten prinssin tärvellyn muotokuvan ja lumotun ruusun. Täydellinen elokuvan suosikkitarinoiden leikkimiseen ja loputtomiin hauskoihin roolileikkeihin.
  • Disneyn Kaunottaren ja Hirviön fanit ihastuvat tähän settiin. Linnassa on paljon tuttuja ja yllättäviä yksityiskohtia, joten se on jännittävä ja ainutlaatuinen rakennuslelu lahjaksi 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Linna on 27 cm korkea ja 32 cm leveä. Se näyttää upealta koristeena ja innostaa lukemattomiin luoviin roolileikkeihin.
  • Painetut rakennusohjeet ovat hienot, mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat upeat! LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla nuoremmatkin rakentajat voivat visualisoida ja zoomata mallia rakentamisen aikana.
  • LEGO® ǀ Disney seteissä on upeita hahmoja ja ympäristöjä lasten leikkeihin. Tämä hauska rakennuslelu sisältää juttuja, joiden avulla leikit on helppo aloittaa ja jotka kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.