Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Bellen ja Hirviön linna 43196

Ilahduta lasta rakennettavalla linnalelulla, josta kaikki puhuvat!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bellen ja Hirviön linna
SKU 43196
EAN 5702016916447
Kappaleita 505
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Bellen ja Hirviön linna 43196 kuvaus

Taiat ja mysteerit odottavat Disneyn Kaunottaren ja Hirviön faneja tämän yksityiskohtaisen LEGO ǀ Disney Bellen ja Hirviön linna (43196) setin parissa. Linnan lisäksi setissä on painetut kuvaohjeet, ja saatavilla on myös digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. LEGO Building Instructions sovelluksen avulla nuoremmatkin rakentajat tuntevat olevansa mestarirakentajia… upeaa!

Upeat hahmot innostavat leikkimään
Tässä yksityiskohtaisessa setissä on Disneyn Hirviö (voit muuttaa Hirviön prinssiksi vaihtamalla hahmon pään) ja 2 Belle-mininukkehahmoa sekä Filip-hevonen, jolla Belle voi ratsastaa. Mukana on myös 6 muuta Kaunottaresta ja Hirviöstä tuttua LEGO hahmoa. Setti sisältää monta hauskaa juttua leikkien aloittamiseen, ne innostavat lapsia sukeltamaan omaan taianomaiseen ja seikkailuja tulvivaan mielikuvitusmaailmaansa.

Jännittäviä ja hauskoja roolileikkejä
Lapset voivat leikkiä Disneyn prinsessasatuja tämän rakennettavan lelusetin parissa. Linnaa voi käyttää erillisenä leluna tai yhdessä muiden LEGO settien kanssa, jolloin tarinat saavat uusia käänteitä. Mainio trendikäs ja ainutlaatuinen lahja nuorille faneille.

  • Innosta taianomaisiin luoviin leikkeihin tällä upealla LEGO ǀ Disney Bellen ja Hirviön linnalla (43196), joka on suurenmoinen lahja lapsille ja Disneyn Kaunottaren ja Hirviön faneille.
  • Rakenna 2-kerroksinen linna, jossa on pyörivä tanssilattia, pyörivä vaatekaappi, 3 mininukkehahmoa (mukaan lukien 2 versiota Bellestä ja Hirviön pää prinssille), Filip-hevonen ja 6 muuta LEGO hahmoa.
  • Tämä hieno LEGO ǀ Disney setti sisältää paljon tarvikkeita, kuten prinssin tärvellyn muotokuvan ja lumotun ruusun. Täydellinen elokuvan suosikkitarinoiden leikkimiseen ja loputtomiin hauskoihin roolileikkeihin.
  • Disneyn Kaunottaren ja Hirviön fanit ihastuvat tähän settiin. Linnassa on paljon tuttuja ja yllättäviä yksityiskohtia, joten se on jännittävä ja ainutlaatuinen rakennuslelu lahjaksi 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Linna on 27 cm korkea ja 32 cm leveä. Se näyttää upealta koristeena ja innostaa lukemattomiin luoviin roolileikkeihin.
  • Painetut rakennusohjeet ovat hienot, mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat upeat! LEGO Building Instructions sovelluksen avulla nuoremmatkin rakentajat voivat visualisoida ja zoomata mallia rakentamisen aikana.
  • LEGO ǀ Disney seteissä on upeita hahmoja ja ympäristöjä lasten leikkeihin. Tämä hauska rakennuslelu sisältää juttuja, joiden avulla leikit on helppo aloittaa ja jotka kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.