Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43179 Rakennettavat Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -hahmot

Kaikille tutut Disney-hahmot ainutlaatuisina koriste-esineinä!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Rakennettavat Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -hahmot
SKU 43179
Kappaleita 1739
Sarja LEGO Disney
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 179,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43179 Rakennettavat Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -hahmot kuvaus

  • Yllätä itsesi tai tee se itse -projekteista pitävä läheisesi luovalla kokemuksella: LEGO® ǀ Disney Rakennettavat Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -hahmot (43179) setillä. Se on ainutlaatuinen katseenvangitsija ja jutustelun aihe.
  • Rentoudu rakentamalla kaksi isokokoista, yksityiskohtaista hahmoa tarvikkeineen kaikkien ihailtavaksi. Setti on palkitseva rakennuskokemus, jonka ääressä voit samalla ladata akkujasi.
  • Ja kun kaikkien tuntemat rakennettavat hahmot ovat valmiita, ne koristavat upeasti kotiasi tai toimistoasi. Voit sijoittaa ne vieretysten tai omiin paikkoihinsa tarvikkeineen.
  • Fanita Disneyn Mikki Hiirtä ja uppoudu yksityiskohtaisen setin ja sen tarvikkeiden pariin. Mukaansatempaavan rakennussarja sisältää retrotyyliset hahmot, joten se on upea lahja itselle tai tutulle Disney-fanille.
  • Yksityiskohtaisista, isokokoisista hahmoista malleista suurempi on 36 cm korkea, 19 cm pitkä ja 16,5 cm leveä. Tässä valtavan upeassa setissä on 1 739 osaa, ja se on kuin luotu kunniapaikalle kodissasi.
  • Uppoudu mukaviin muistoihin ja vietä laatuaikaa omassa rauhassa. Tästä setistä nauttimiseen ei tarvita paristoja – näiden korkealaatuisten hahmojen rakentaminen auttaa pakenemaan arjen rutiineista, ja ne koristavat kotiasi mainiosti.
  • Kuvateoksen tyyliset ohjeet opastavat rakennusprojektissa. Ne sisältävät myös tarinoita ja lyhyitä kuvauksia, joista saa hauskaa lisätietoa rakentamisen mausteeksi. Tämä LEGO® setti sopii täydellisesti luovaksi rentoutumiskeinoksi, kun haluat paeta arkista aherrusta.
  • Lahjoita kaltaisillesi aikuisille rakentajille kaksi vaikuttavan yksityiskohtaista, isokokoista hahmoa tämän LEGO® ǀ Disney setin muodossa. Setti sisältää suosikkihahmojesi ainutlaatuiset rakennettavat mallit, jotka voit asettaa kaikkien nähtäville.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.