Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Rakennettavat Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -hahmot 43179

Kaikille tutut Disney-hahmot ainutlaatuisina koriste-esinein!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Rakennettavat Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -hahmot
SKU 43179
EAN 5702016669381
Kappaleita 1739
Sarja LEGO Disney
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 125,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Rakennettavat Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -hahmot 43179 kuvaus

Jos olet Disney-fani ja suorastaan rakastat alkuperäisiä piirrettyjä, tämä on kuin tehty sinulle! LEGO ǀ Disney Rakennettavat Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -hahmot (43179) keskittävät ajatuksesi mukavaan puuhaan. Rakenna näyttävät koristeet, jotka keräävät ihailevia katseita.

Fantastisen retroja yksityiskohtia
Walt Disneyn ja Ub Iwerksin kaikkien tuntemiin hahmoihin perustuvat Mikki Hiiren ja Minni Hiiren hahmot rakennetaan vauhdikkaaseen asentoon. Mukana on useita rakennettavia tarvikkeita, kuten kitara, vintage-kamera, kolmijalka ja valokuva-albumi, jossa on kuvia kaksikon seikkailuista. Mikki on 36 cm korkea ja Minni on 35 cm korkea.

LEGO rakennusprojekteja juuri sinulle
Varaa aikaa itsellesi, keskity nautinnolliseen luovaan haasteeseen ja rakenna kaksi upeaa, isokokoista hahmoa koristamaan kotiasi tai toimistoasi. Setti kuuluu innostavien LEGO rakennussarjojen kokoelmaan, joka on suunnattu popkulttuurista, taiteesta, arkkitehtuurista ja design-tuotteista kiinnostuneille aikuisille. Hahmot sopivat mainiosti lahjaksi itselle tai uutta projektia kaipaavalle Disney-fanille.

  • Yllätä itsesi tai tee se itse -projekteista pitävä läheisesi luovalla kokemuksella: LEGO ǀ Disney Rakennettavat Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -hahmot (43179) setillä. Se on ainutlaatuinen katseenvangitsija ja jutustelun aihe.
  • Rentoudu rakentamalla kaksi isokokoista, yksityiskohtaista hahmoa tarvikkeineen kaikkien ihailtavaksi. Setti on palkitseva rakennuskokemus, jonka ääressä voit samalla ladata akkujasi.
  • Ja kun kaikkien tuntemat rakennettavat hahmot ovat valmiita, ne koristavat upeasti kotiasi tai toimistoasi. Voit sijoittaa ne vieretysten tai omiin paikkoihinsa tarvikkeineen.
  • Fanita Disneyn Mikki Hiirtä ja uppoudu yksityiskohtaisen setin ja sen tarvikkeiden pariin. Mukaansatempaavan rakennussarja sisältää retrotyyliset hahmot, joten se on upea lahja itselle tai tutulle Disney-fanille.
  • Yksityiskohtaisista, isokokoisista hahmoista malleista suurempi on 36 cm korkea, 19 cm pitkä ja 16,5 cm leveä. Tässä valtavan upeassa setissä on 1 739 osaa, ja se on kuin luotu kunniapaikalle kodissasi.
  • Uppoudu mukaviin muistoihin ja vietä laatuaikaa omassa rauhassa. Tästä setistä nauttimiseen ei tarvita paristoja – näiden korkealaatuisten hahmojen rakentaminen auttaa pakenemaan arjen rutiineista, ja ne koristavat kotiasi mainiosti.
  • Kuvateoksen tyyliset ohjeet opastavat rakennusprojektissa. Ne sisältävät myös tarinoita ja lyhyitä kuvauksia, joista saa hauskaa lisätietoa rakentamisen mausteeksi. Tämä LEGO setti sopii täydellisesti luovaksi rentoutumiskeinoksi, kun haluat paeta arkista aherrusta.
  • Lahjoita kaltaisillesi aikuisille rakentajille kaksi vaikuttavan yksityiskohtaista, isokokoista hahmoa tämän LEGO ǀ Disney setin muodossa. Setti sisältää suosikkihahmojesi ainutlaatuiset rakennettavat mallit, jotka voit asettaa kaikkien nähtäville.
  • LEGO palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.