Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Arielin, Bellen, Tuhkimon ja Tianan satukirjaseikkailu 43193

Taittuva Disneyn prinsessalinna matkaleikkeihin leiki miss vain!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Arielin, Bellen, Tuhkimon ja Tianan satukirjaseikkailu
SKU 43193
EAN 5702016909647
Kappaleita 130
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 20,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Arielin, Bellen, Tuhkimon ja Tianan satukirjaseikkailu 43193 kuvaus

Jännittävät seikkailut odottavat Disneyn prinsessojen faneja tämän LEGO ǀ Disney Arielin, Bellen, Tuhkimon ja Tianan satukirjaseikkailu (43193) setin parissa. Rakennettavaan leluun kuuluu linna ja nostosilta, tarroja koristeluun, vaunut sekä painetut rakennusohjeet ja digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. LEGO Building Instructions sovelluksen avulla lapset voivat zoomata, kääntää ja visualisoida mallia. Ohjatun rakennusprosessin avulla nuoretkin rakentajat tuntevat olevansa mestarirakentajia… upeaa!

Leiki missä ja milloin tahansa
Tämä matkalelusetti kutsuu lapset luoviin leikkeihin. Setillä voi leikkiä sellaisenaan tai sen voi yhdistää muihin LEGO | Disney setteihin. Se on täynnä yksityiskohtia ja leikkeihin innostavia juttuja, jotka saavat mielikuvituksen täyteen vauhtiin.

Suosikkihahmoja ja jännittäviä ympäristöjä
Lapset pääsevät nopeasti leikkien alkuun tämän luovan LEGO setin 4 mikronukkehahmolla – mukana ovat Disneyn Tuhkimo, Tiana, Belle ja Ariel sekä Hulin, Lumieren, delfiinin ja sammakon LEGO hahmot. Satukirjalelu on mainio yllätyslahja lapselle.

  • Polkaise luovat roolileikit käyntiin tai leiki elokuvien suosikkikohtauksia tällä LEGO ǀ Disney Arielin, Bellen, Tuhkimon ja Tianan satukirjaseikkailu (43193) setillä. Leikki alkaa heti, kun kirja avataan!
  • Mitä hauskoja juttuja linnassa odottaa? Tässä hienossa setissä on avattava kirja, jossa on 2-puolinen linnarakennelma, pienet vaunut, tarroja ja paljon kivoja juttuja innostamaan hauskoihin mielikuvitusleikkeihin.
  • 4 rakastettua mikrohahmoa – Disneyn Tuhkimo, Tiana, Belle ja Ariel – ovat valmiina seikkailuihin tässä rakennettavassa lelussa, joka sisältää myös Hulin, Lumieren, delfiinin ja sammakon LEGO hahmot.
  • Kaikki 5 vuotta täyttäneet Disneyn prinsessojen fanit ihastuvat tähän settiin. Avaa kirja ja astu mikromaailmaan, joka on täynnä jännittäviä yksityiskohtia ja osia. Innostava ja hauska lahja tai yllätys lapselle.
  • Ota mukaan ja uppoudu hauskoihin leikkeihin. Avoin kirja on 8 cm korkea, 23 cm leveä ja 12 cm syvä. Tämä setti on riittävän suuri uusiin seikkailuihin, ja se on helppo pakata mukaan matkalle leikkejä varten.
  • Haluatko yllättää lapset entistäkin upeammalla rakennuselämyksellä? Se onnistuu digitaalisilla Instructions PLUS -ohjeilla! Digiohjeet sisältävät helppokäyttöisiä tiloja, kuten zoomaus-, kierto- ja haamutilan – digitaaliajan LEGO rakentamista!
  • Tämä yksityiskohtaisia mikronukkehahmoja ja ympäristöjä sisältävä rakennettava Disneyn prinsessa -aiheinen satukirja kannustaa luoviin leikkeihin, jotka kehittävät tärkeitä taitoja. Setti sisältää paljon hauskoja juttuja, jotka innostavat aloittamaan leikit.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.