Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43193 Arielin, Bellen, Tuhkimon ja Tianan satukirjaseikkailu

Taittuva Disneyn prinsessalinna matkaleikkeihin – leiki missä vain!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 43193
Kappaleita 130
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 29,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43193 Arielin, Bellen, Tuhkimon ja Tianan satukirjaseikkailu kuvaus

  • Polkaise luovat roolileikit käyntiin tai leiki elokuvien suosikkikohtauksia tällä LEGO® ǀ Disney Arielin, Bellen, Tuhkimon ja Tianan satukirjaseikkailu (43193) setillä. Leikki alkaa heti, kun kirja avataan!
  • Mitä hauskoja juttuja linnassa odottaa? Tässä hienossa setissä on avattava kirja, jossa on 2-puolinen linnarakennelma, pienet vaunut, tarroja ja paljon kivoja juttuja innostamaan hauskoihin mielikuvitusleikkeihin.
  • 4 rakastettua mikrohahmoa – Disneyn Tuhkimo, Tiana, Belle ja Ariel – ovat valmiina seikkailuihin tässä rakennettavassa lelussa, joka sisältää myös Hulin, Lumieren, delfiinin ja sammakon LEGO® hahmot.
  • Kaikki 5 vuotta täyttäneet Disneyn prinsessojen fanit ihastuvat tähän settiin. Avaa kirja ja astu mikromaailmaan, joka on täynnä jännittäviä yksityiskohtia ja osia. Innostava ja hauska lahja tai yllätys lapselle.
  • Ota mukaan ja uppoudu hauskoihin leikkeihin. Avoin kirja on 8 cm korkea, 23 cm leveä ja 12 cm syvä. Tämä setti on riittävän suuri uusiin seikkailuihin, ja se on helppo pakata mukaan matkalle leikkejä varten.
  • Haluatko yllättää lapset entistäkin upeammalla rakennuselämyksellä? Se onnistuu digitaalisilla Instructions PLUS -ohjeilla! Digiohjeet sisältävät helppokäyttöisiä tiloja, kuten zoomaus-, kierto- ja haamutilan – digitaaliajan LEGO® rakentamista!
  • Tämä yksityiskohtaisia mikronukkehahmoja ja ympäristöjä sisältävä rakennettava Disneyn prinsessa -aiheinen satukirja kannustaa luoviin leikkeihin, jotka kehittävät tärkeitä taitoja. Setti sisältää paljon hauskoja juttuja, jotka innostavat aloittamaan leikit.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.