Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO HipHop Robot BeatBox 43107

Tee ruutuajasta luovaa aikaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO HipHop Robot BeatBox
SKU 43107
EAN 5702016911800
Kappaleita 73
Sarja LEGO VIDIYO
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO HipHop Robot BeatBox 43107 kuvaus

Avaa tanssimista ja esiintymistä rakastaville lapsille ovi omien musiikkivideoiden maailmaan. Tämä LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) tempaa mukaansa huikeisiin leikkihetkiin! Lataa ilmainen sovellus, skannaa musiikkiminihahmo ja paljasta robotin supersiisti lavapersoona. Skannaa sitten BeatBitit ja aktivoi erikoistehosteita, haasteita ja muuta kivaa. Nyt lapset saavat tuottaa omia, ainutlaatuisia hiphop-musiikkivideoitaan ja jakaa niitä muille videonikkareille lapsiturvallisella sosiaalisella alustalla.

Matkakokoista huviaLapsista on hauska stailata BeatBoxia LEGO osilla. Teemaksi voi valita mankan, spraymaalipurkin tai jakoavaimen – tai keksiä ikioman aiheen. BeatBoxin voi taittaa kasaan, jolloin siinä on tilaa BeatBitien ja minihahmon säilyttämiseen. Pakkaa setti laukkuun matkaleikkejä varten.

Luo musiikkielämyksiä
LEGO VIDIYO setit vievät uuteen sosiaaliseen leikkikokemukseen. Lapsista tulee omien musiikkivideoidensa ohjaajia, tuottajia ja tähtiä. Lasten luovuus kehittyy silmissä, kun he tuottavat videoita, jotka ovat täynnä erilaista musiikkia, hauskoja hahmoja, lauluja, tanssiliikkeitä ja upeita tehosteita.

  • Pääset näkemään, miten lapset ohjaavat ja tähdittävät omia musiikkivideoitaan LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBoxin (43107) avulla. Se sisältää robottiminihahmon, mikrofonitarvikkeen, 14 yllätys-BeatBitiä ja 2 erikois-BeatBitiä.
  • Lataa ilmainen LEGO VIDIYO sovellus ja skannaa minihahmo ja erikoistehoste-BeatBitit. Lapsista on hauska nähdä hahmon heräävän eloon ikiomalla hiphopmusiikkivideollaan.
  • Skannaa BeatBitit sovellukseen ja aktivoi erikoistehosteita, kuten kimallesuodatin, joka muuttaa kaiken mustavalkoiseksi lukuun ottamatta minihahmoja, joista tulee kultaisia.
  • Hauska musiikkielämys 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, joita haluat ilahduttaa kivalla yllätyksellä. Setti sopii mainiosti myös lahjaksi musiikkileluja, tanssimista ja esiintymistä rakastaville lapsille.
  • BeatBox on 8 cm korkea, 7 cm pitkä ja 10 cm leveä.
  • BeatBoxin voi taittaa kasaan, joten lapset voivat viedä musiikkimaailmansa kiertueelle minne tahansa. BeatBoxin sisällä on tilaa palikoista rakennetun lavan, 16 BeatBitin ja robotin mikrofonin säilyttämiseen.
  • LEGO VIDIYO sovellus on yhteensopiva tiettyjen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
  • LEGO VIDIYO setit vievät uuteen sosiaaliseen leikkikokemukseen, jossa lapsista tulee ohjaajia, tuottajia ja tähtimuusikoita, ja jossa he saavat luoda ja jakaa omia musiikkivideoitaan.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.