Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43101 Bandmates

Tee ruutuajasta luovaa aikaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bandmates
SKU 43101
EAN 5702016916874
Kappaleita 11
Sarja LEGO VIDIYO
LEGO hinta 5,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43101 Bandmates kuvaus

  • Esittele lapsille musikaaliset sosiaaliset leikit, joissa he voivat ohjata, tuottaa ja tähdittää omia musiikkivideoitaan LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) lelujen ja VIDIYO-sovelluksen avulla.
  • Lataa ilmainen LEGO® VIDIYO™ sovellus ja skannaa minihahmo ja erikoistehoste-BeatBitit. Lapsista on hauska nähdä hahmon heräävän eloon ihan itse ohjaamallaan, tuottamallaan ja tähdittämällään musiikkivideolla.
  • Jokaisen Bandmaten mukana on 3 BeatBitiä, jotka voi skannata sovellukseen aktivoimaan videolle erikoistehosteita, kuten äänitehosteita ja asujen vaihtoja. Lapsista on hauska kerätä 92 BeatBitiä kokoelmaansa.
  • LEGO VIDIYO™ Bandmates minihahmoleluilla voi aloittaa videoiden tuunaamisen ja hypätä luovien leikkien maailmaan sovelluksessa. Se on valtavan hieno lahja musiikista ja esiintymisestä innostuville 7 vuotta täyttäneille lapsille.
  • LEGO® VIDIYO™ sovellus sisältää turvallisuusominaisuuksia, kuten vanhempien käyttöön tarkoitetun ohjauspaneelin, anonyymit käyttäjätunnukset javalvotun kommentoinnin.
  • Jokaisessa yllätyslaatikossa on sarjan 1 Bandmate-minihahmo, 2 yllätys-BeatBitiä, 1 erikois-BeatBit, 1 tarvike, palikoista rakennettava lava, johon voi kiinnittää 3 BeatBitiä, ohjeet ja lehtinen keräilijöille.
  • LEGO® VIDIYO™ sovellus on yhteensopiva tiettyjen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
  • LEGO® VIDIYO™ setit vievät uuteen sosiaaliseen leikkikokemukseen, jossa lapsista tulee ohjaajia, tuottajia ja tähtiä ja jossa he saavat luoda ja jakaa omia musiikkivideoitaan.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.