Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41940 Laukkukoriste, yksisarvinen

Upea tuunattava laukkukoriste yllätyslahjaksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Laukkukoriste, yksisarvinen
SKU 41940
Kappaleita 80
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41940 Laukkukoriste, yksisarvinen kuvaus

  • Yllätä askartelusta innostunut lapsi tällä mystisellä LEGO® DOTS Laukkukoriste, yksisarvisella (41940). Siinä on tukeva kuutio, jossa on ripustusosa, laatanirrotustyökalu ja paljon värikkäitä laattoja.
  • Lapset voivat koristella laukkukoristeen käyttämällä lelupakkauksen suunnitteluideoita tai omaa luovuuttaan ja taitojaan ja keksiä omia persoonallisia eläinaiheisia koristekuvioitaan.
  • Setin sisältämät laatat sopivat upeasti koristeluun. Lapset voivat käyttää myös teeman muiden settien ja pussien laattoja, kuten DOTS – lisäsarja 4 -setin (41931) laattoja ja laajentaa suunnittelukuvioita!
  • Askartelusta kiinnostuneet lapset ihastuvat tähän laukkukoristeeseen. Setin parissa voi viettää hauskan luovan tauon, ja laukkukoriste sopii 6 vuotta täyttäneiden poikien ja tyttöjen kaikkiin laukkuihin.
  • Omatoimisia leikkejä näppärässä koossa. Jokainen upea laukkukoriste on 4 cm korkea, 3 cm leveä ja 3 cm syvä. Ne ovat kestäviä ja hyödyllisiä pikku lahjoja lapsille.
  • LEGO® DOTS settien sisällöstä lapset voivat askarrella kiehtovia leluja. Tätä maagista yksisarvista voi tuunata ainutlaatuisilla tavoilla, ja samalla itseluottamus vahvistuu hauskalla tavalla.
  • LEGO® DOTS setit kutsuvat loputtomaan luovuuteen ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Seteillä voi suunnitella ja muokata kivoja juttuja. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.