Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Laukkukoriste, yksisarvinen 41940

Upea tuunattava laukkukoriste ylltyslahjaksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Laukkukoriste, yksisarvinen
SKU 41940
EAN 5702016915358
Kappaleita 80
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Laukkukoriste, yksisarvinen 41940 kuvaus

Yllätä yksisarvisten fani tällä upealla LEGO DOTS Laukkukoriste, yksisarvinen (41940) setillä! Tämän nopeasti koristeltavan asustesetin avulla lapset saavat keksiä ja koristella oman mystisen yksisarvisaiheisen laukkukoristeen avaimiin tai laukkuun.

Täydellinen, persoonallinen asuste!
Tämä käytännöllinen ja hauska askarreltava koriste sisältää kuution, jossa on tilaa monille hauskoille koristeille, kiinnitysrenkaan ja laatanirrotustyökalun. Setti sisältää sateenkaarensävyisiä ja kimaltavialaattoja, joista lapset voivat suunnitella taianomaisen yksisarvisen. Luovuus pääsee entistäkin suurempaan laukkaan DOTS – lisäsarja 4 -pussilla (41931 – myydään erikseen), jonka laatoilla voi keksiä kaikenlaisia uusia ilmeitä ja koristeluita.

Huvia askartelun ystäville
Lapset voivat vaihtaa trendikkään yksisarvisen ilmeitä ja näyttää luomuksiaan ystävilleen. Hauska ja pieni laukkukoriste tukee mainiosti lapsen askarteluharrastusta ja kehittää itseilmaisutaitoja. Se on ihana yllätyslahja, joka innostaa luoviin puuhiin.

  • Yllätä askartelusta innostunut lapsi tällä mystisellä LEGO DOTS Laukkukoriste, yksisarvisella (41940). Siinä on tukeva kuutio, jossa on ripustusosa, laatanirrotustyökalu ja paljon värikkäitä laattoja.
  • Lapset voivat koristella laukkukoristeen käyttämällä lelupakkauksen suunnitteluideoita tai omaa luovuuttaan ja taitojaan ja keksiä omia persoonallisia eläinaiheisia koristekuvioitaan.
  • Setin sisältämät laatat sopivat upeasti koristeluun. Lapset voivat käyttää myös teeman muiden settien ja pussien laattoja, kuten DOTS – lisäsarja 4 -setin (41931) laattoja ja laajentaa suunnittelukuvioita!
  • Askartelusta kiinnostuneet lapset ihastuvat tähän laukkukoristeeseen. Setin parissa voi viettää hauskan luovan tauon, ja laukkukoriste sopii 6 vuotta täyttäneiden poikien ja tyttöjen kaikkiin laukkuihin.
  • Omatoimisia leikkejä näppärässä koossa. Jokainen upea laukkukoriste on 4 cm korkea, 3 cm leveä ja 3 cm syvä. Ne ovat kestäviä ja hyödyllisiä pikku lahjoja lapsille.
  • LEGO DOTS settien sisällöstä lapset voivat askarrella kiehtovia leluja. Tätä maagista yksisarvista voi tuunata ainutlaatuisilla tavoilla, ja samalla itseluottamus vahvistuu hauskalla tavalla.
  • LEGO DOTS setit kutsuvat loputtomaan luovuuteen ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Seteillä voi suunnitella ja muokata kivoja juttuja. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.