Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41935 DOTS-suurpakkaus

Lähetä mielikuvitus ja luovuus uusiin sfääreihin upealla DOTS-pakkauksella!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 41935
Kappaleita 1040
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 1. kesäkuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41935 DOTS-suurpakkaus kuvaus

  • Ilahduta lasta tällä valtavalla LEGO® DOTS DOTS-suurpakkaus (41935) askartelusetillä, joka saa luovuuden täyteen kukkaan. Samalla lapsen suunnittelutaidot kehittyvät, ja lapsi oppii kokoamaan ikiomia ainutlaatuisia koristekuvioitaan.
  • Kehitä lapsen luovaa mielikuvitusta yli 1 000 kauniinvärisellä laatalla, joista osaa ei ole nähty koskaan aiemmin DOTS-seteissä.
  • Mitä pakkaus sisältää? Pelkästään upeita ja värikkäitä DOTS-laattoja! Setissä on 44 erityyppistä laattaa ja paljon inspiroivia lapsille suunnattuja ideoita rannekorujen, koriste-esineiden tai muiden LEGO® settien koristeluun.
  • Askartelusta pitävät lapset ihastuvat tähän DOTS-suurpakkaukseen (41935). Laatat sopivat mainiosti hauskoihin leikkeihin yhdessä ystävien kanssa ja joululahjaksi 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Yllätä lapset kiinnostavalla askartelusetillä, jonka voi yhdistää muihin LEGO® DOTS setteihin (myydään erikseen). Setti on täynnä monenvärisiä laattoja, ja se vahvistaa lasten itseluottamusta ja luovia taitoja leikkien aikana.
  • LEGO® DOTS setit kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään ja vahvistavat itseluottamusta. Seteillä voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.