Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO DOTS-suurpakkaus 41935

Lhet mielikuvitus ja luovuus uusiin sfreihin upealla DOTS-pakkauksella!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO DOTS-suurpakkaus
SKU 41935
EAN 5702016915839
Kappaleita 1040
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO DOTS-suurpakkaus 41935 kuvaus

Kannusta askartelun parissa viihtyvää lasta tällä yli tuhatosaisella LEGO DOTS DOTS-suurpakkauksella (41935). Se tulvii jännittäviä värejä ja muotoja, kuten neljäsosa- ja puoliympyröitä ja täysiä ympyröitä sekä sateenkaaren väreissä lumoavia neliölaattoja, joiden parissa luovuus saa siivet. Kattava DOTS-laattavalikoima antaa lapsille vapaat kädet loputtomaan luovuuteen!

Pakkauksen täydeltä persoonallista luovuutta
Tämän valtavan setin parissa lapset saavat koota vaikka minkälaisia luomuksia. Setti on pullollaan koristelaattoja ja luovia ehdotuksia, joiden avulla lapset voivat tuunata LEGO DOTS korujaan ja koriste-esineitään tai muita LEGO settejä (myydään erikseen). Itseluottamusta ja mielikuvitusta kehittävä setti sisältää paljon mielikuvituksellisia kuvioideoita lasten iloksi.

Askartelu on ihan mahtavaa
Setin bonuksena on vaihtamisen ilo. Lapset voivat vaihdella värikkäitä laattakuvioita ystäviensä kanssa ja esitellä toisilleen ainutlaatuisia luomuksiaan. Setti on hauska lisä ystävysten leikkeihin ja upea askartelulahja lapsille LEGO settien persoonalliseen tuunaukseen.

  • Ilahduta lasta tällä valtavalla LEGO DOTS DOTS-suurpakkaus (41935) askartelusetillä, joka saa luovuuden täyteen kukkaan. Samalla lapsen suunnittelutaidot kehittyvät, ja lapsi oppii kokoamaan ikiomia ainutlaatuisia koristekuvioitaan.
  • Kehitä lapsen luovaa mielikuvitusta yli 1 000 kauniinvärisellä laatalla, joista osaa ei ole nähty koskaan aiemmin DOTS-seteissä.
  • Mitä pakkaus sisältää? Pelkästään upeita ja värikkäitä DOTS-laattoja! Setissä on 44 erityyppistä laattaa ja paljon inspiroivia lapsille suunnattuja ideoita rannekorujen, koriste-esineiden tai muiden LEGO settien koristeluun.
  • Askartelusta pitävät lapset ihastuvat tähän DOTS-suurpakkaukseen (41935). Laatat sopivat mainiosti hauskoihin leikkeihin yhdessä ystävien kanssa ja joululahjaksi 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Yllätä lapset kiinnostavalla askartelusetillä, jonka voi yhdistää muihin LEGO DOTS setteihin (myydään erikseen). Setti on täynnä monenvärisiä laattoja, ja se vahvistaa lasten itseluottamusta ja luovia taitoja leikkien aikana.
  • LEGO DOTS setit kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään ja vahvistavat itseluottamusta. Seteillä voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.