Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kynäteline 41936

Koristele avaruusaiheinen kynteline persoonallisesti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kynäteline
SKU 41936
EAN 5702017257433
Kappaleita 321
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kynäteline 41936 kuvaus

Ilahduta avaruuden ja askartelun ystäviä tällä upealla LEGO DOTS Kynäteline (41936) setillä! Se on helppo ja nopea koota mukana olevien ohjelehtisen avulla. Lapset voivat koota itselleen kynätelineen ja suunnitella sen koristeet mielialaansa tai huoneensa sisustukseen sopivaksi. Osat pysyvät helposti järjestyksessä pakkaukseen kuuluvassa säilytyslokerikossa.

Luovaa askartelua tekniikan maailmasta
Tämä hyödyllinen ja kätevä setti kehittää lasten mielikuvitusta ja opettaa lapsia ilmaisemaan itseään leikeissä. Setissä on korkea, sinimusta raketinmuotoinen kynäteline, jossa on avattava etuikkuna kuvaa tai piirustusta varten ja takana paikka kynille tai kirjoitustarvikkeille. Mukana on myös paljon värikkäitä laattoja raketin ainutlaatuiseen koristeluun.

Luovista leluista pitäville lapsille
Tämä setti saa lasten mielikuvituksen vauhtiin, ja jokainen voi koristella kynätelineen haluamallaan tavalla, vaikkapa oman mielialansa tai huoneensa sisustustyylin mukaan. Luomuksia on myös ilo esitellä ystäville. Se on kiva lahja, joka kannustaa leikkimään vaikka joka päivä ja hieno yllätys ahkeralle lapselle.

  • Kannusta lapsia luovuuteen tällä jännittävällä LEGO DOTS Kynäteline (41936) setillä ja anna ideoita heidän mielikuvitukselleen. Lasten suunnittelutaitoja kehittävästä setistä voi rakentaa ikiomaan tyyliin sopivan raketin.
  • Rakettiteline pikkuesineille! Lasten oppivat ilmaisemaan itseään entistäkin taitavammin, kun he koristelevat monipuolisen kynätelineen käyttämällä joko pakkauksen valmiita koristeideoita tai keksimällä omia.
  • Mitä setti sisältää? Tämä hauska setti sisältää tuunattavan raketin, jossa on avattava ikkuna valokuvalle tai piirustukselle ja takana säilytystilaa kynille, kirjoitustarvikkeille tai muille tärkeille esineille.
  • Avaruudesta tai askartelusta pitävät 6 vuotta täyttäneet lapset ihastuvat tähän Kynäteline-settiin (41936) ikihyviksi. Tuunattava raketti ja värikkäät laatat sopivat mainiosti luovaksi lahjaksi pojille ja tytöille.
  • Hyödyllinen, koristeellinen raketti on 18 cm korkea ja 7 cm leveä. Se on jännittävä itse rakennettava luova lelu, jonka avulla nuoret suunnittelijat voivat harjoitella koristeaiheitaan kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO DOTS setit ovat täynnä lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä omaan huoneeseen sopiva koriste-esinesetti sisältää oman säilytyslokerikon. Setti tukee ja vahvistaa lasten itseluottamusta ja luovia taitoja hauskojen leikkien lomassa.
  • LEGO DOTS setit kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään ja vahvistavat itseluottamusta. Seteillä voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.