Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Upea kaktusrannekoru 41922

Vapaat, luovat puuhat odottavat tmn upean rannekorusetin parissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Upea kaktusrannekoru
SKU 41922
EAN 5702016915174
Kappaleita 33
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Upea kaktusrannekoru 41922 kuvaus

Luontoa rakastavat lapset ihastuvat tähän pirteään LEGO DOTS Upeaan kaktusrannekoruun (41922)! Tässä luovassa askarreltavassa lelusetissä on säädettävä, taipuisa vaaleanvihreä ranneke, joka sopii isompiin ja pienempiin ranteisiin, ja 32 värikästä laattaa, mm. kaktuskuvioisia erikoislaattoja. Suunnittelu on helppoa ja intuitiivista, ja lapset voivat suunnitella omia rannekorujaan, jotka ovat persoonallisia ja sopivat asuun tai mielialaan.

Et voi leikkiä väärin
Tämä muokattavan korun askartelusetti kannustaa lapsia tutustumaan itseilmaisuun ja koristelemaan koruja haluamallaan tavalla. Kaikki onnistuu tämän hauskan rannekorun ja kaikkien muiden LEGO DOTS lelusettien kanssa – taikuus on lapsen mielikuvituksessa. Erilaisten rannekorujen valikoima sisältää hienoja yllätyslahjoja.

  • Yllätä luovuuteen taipuvainen lapsi tällä leikkisällä LEGO DOTS Upealla kaktusrannekorulla (41922). Setin parissa lapset voivat lähteä hauskalle matkalle suunnittelun rajattomaan maailmaan.
  • Esittele uniikkeja koruja! Lapset voivat kehittää itseilmaisutaitojaan koristellessaan rannekoruja, joissa on säädettävä ranneke ja 32 värikästä laattaa. Leikki alkaa heti, kun pussi avataan!
  • Tämä setti sopii erinomaisesti nopeaan ja kekseliääseen luovuuteen. Lapset voivat käyttää LEGO DOTS – lisäsarjapussien laattoja myös suunnittelemiensa juttujen laajentamiseen uusilla, upeilla ideoilla.
  • Askarteluprojektien ystävät ihastuvat tähän luovaan settiin. Kestävä ranneke sekä värikkäät ja kuvioidut erikoislaatat sopivat hauskaksi lahjaksi tai pieneksi lisäyllätykseksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Pieni ja helppo pitää mukana. Rannekorun pituus on 20 cm. Tämä setti sopii täydellisesti aloitteleville suunnittelijoille, jotka uppoutuvat laatimaan itselleen persoonallisia koruja.
  • Avaa lelupussi ja hauskuus alkaa sirojen rannekorujen koristelulla. Suunnittelu sujuu helposti pakkauksen selkeiden ohjeiden avulla, tai lapset voivat keksiä omia kuvioitaan kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO DOTS setit sopivat mainiosti luoviksi lahjoiksi. Nämä nokkelat, käsin tehtävät rannekorut kannustavat suunnittelemaan vapaasti, mikä kehittää lasten luovuutta ja vahvistaa itseluottamusta hauskalla tavalla.
  • LEGO DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.