Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41923 Monsterirannekorut

Omintakeiset mielikuvitushuvit odottavat monsterirannekorujen parissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monsterirannekorut
SKU 41923
Kappaleita 34
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41923 Monsterirannekorut kuvaus

  • Yllätä monstereita rakastava lapsi tällä hirvittävän hauskalla LEGO® DOTS Monsterirannekorut (41923) askartelusetillä ja lähetä hänet rajattomalle suunnittelumatkalle.
  • Esittele hirvittävän hienoja koruja! Lapset voivat testata suunnittelutaitojaan koristellessaan rannekoruja, joissa on 2 säädettävää ranneketta ja 32 värikästä laattaa. Leikki alkaa heti, kun pussi avataan!
  • Tämä setti sopii erinomaisesti kekseliäisiin luoviin hetkiin. Lapset voivat käyttää LEGO® DOTS lisäsarjapussien laattoja myös muiden suunnittelemiensa juttujen laajentamiseen uusilla, upeilla ideoilla.
  • Askarteluprojektien ystävät ihastuvat tähän muunneltavaan sarjaan. Kestävät rannekkeet ja värikkäät kuviolaatat sopivat hauskaksi joululahjaksi tai kivaksi pikkuyllätykseksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Pieni, hauska ja kulkee helposti mukana. Rannekorut ovat 20 cm pitkiä, joten lapsilla on paljon tilaa ilmaista luovuuttaan.
  • Rannekorun koristelu voi alkaa heti, kun pussi avataan. Pakkauksen ideoillaon helppo olla luova – mitähän nuoret suunnittelijat keksivätkään ensimmäiseksi?
  • Nämä hienot LEGO® DOTS setit kannustavat vapaaseen luovuuteen. Koristelua odottavat rannekkeet ovat mukavaa pientä puuhaa, ja samalla lasten mielikuvitus kehittyy ja itseluottamus vahvistuu hauskalla tavalla.
  • LEGO® DOTS setit kannustavat lapsia vapaaseen leikkiin ja itseilmaisuun, kun he luovat ja muokkaavat koruja tai koriste-esineitä. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.