Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Luovat juhlat -sarja 41926

Suunniteltavien kuppikakkujen parissa juhlat vain jatkuvat ja jatkuvat!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luovat juhlat -sarja
SKU 41926
EAN 5702016914863
Kappaleita 623
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 20,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Luovat juhlat -sarja 41926 kuvaus

Järjestä askartelusta pitäville lapsille juhlat hauskalla LEGO DOTS Luovat juhlat sarjalla (41926)! Nopeasti rakennettavan setin parissa pojat ja tytöt pääsevät koristelemaan omia värikkäitä, rakennettavia kuppikakkujaan, joiden irrotettavan kuorrutteen alta paljastuu salalokero karkeille tai pienille yllätyksille.

Järjestä LEGO DOTS juhlat!
Tässä kekseliäässä setissä on 8 muokattavaa kuppikakkua ja paljon laattoja, kynttilöitä ja tarroja lapsille täydellisen kuppikakun koristeluun. Mukanaon myös juhlaideoita, joilla vanhemmat voivat toteuttaa lasten kaikkien aikojen parhaan juhlapäivän.

Hupia askartelusta pitäville lapsille
Lapset voivat koristella kuppikakkuja haluamallaan tavalla ja esitellä niitä ystävilleen. Värikkäissä kuppikakuissa yhdistyy lasten intohimo askarteluun ja hauska juhlapuuha synttäreihin liittyvän lahjan tekemiseksi.

  • Yllätä lapset tällä suloisella LEGO DOTS Luovat juhlat sarjalla (41926), jossa on 8 muokattavaa kuppikakkua, tarroja, rakennettavia synttärikynttilöitä ja paljon värikkäitä laattoja.
  • Lapset voivat koristella kuppikakkuja setin sisältämillä ideoilla tai keksiä itse omia, värikkäitä koristeita. Lapset voivat myös viedä kuppikakut kotiinsa muistoksi.
  • Setin sisältämät laatat sopivat koristeluun. Lapset voivat käyttää myös teeman muiden settien ja pussien laattoja, kuten DOTS – lisäsarja 3 -setin (41921) laattoja ja laajentaa suunnittelukuvioita!
  • Askartelusta pitävät lapset ihastuvat tähän luovaan settiin. Se sopii juhlien hauskaksi yhteisleikiksi. Kuppikakut ovat 6 vuotta täyttäneiden poikien ja tyttöjen mielestä hauskoja muistoja juhlista.
  • Näppäränkokoinen lelusetti hauskoihin leikkeihin ja mukaan matkalle. Jokainen kuppikakku on 6 cm korkea, 6 cm leveä ja 3 cm syvä. Kuppikakuissa on irrotettava kuorrute ja sisällä salalokero.
  • LEGO DOTS setit ovat täynnä lapsia kiinnostavaa puuhaa. Herkullisen näköiset kuppikakut ovat mainiota viihdettä juhliin. Lapset viihtyvät leikeissä, ja samalla lasten itseluottamus vahvistuu.
  • LEGO DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata kivoja juttuja. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.