Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41931 DOTS – lisäsarja 4

Luovat leikit eivät lopu DOTS – lisäsarja 4:n laattojen parissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO DOTS – lisäsarja 4
SKU 41931
Kappaleita 105
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 4,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41931 DOTS – lisäsarja 4 kuvaus

  • Lapset ilahtuvat päästessään tekemään itse ainutlaatuisia koruja tai sisustusleluja tästä LEGO® DOTS – lisäsarja 4 (41931) pussista. Jokainen voi ilmaista itseään vapaasti. Pussin sisältö on osa yllätystä!
  • Kehitä lapsen luovuutta ja suunnittelutaitoja tällä laattapussilla, jossa on 105 keräiltävää osaa, mukaan lukien söpöjä eläinaiheisia laattoja, hienoja värilaattoja ja 10 kuvioitua yllätyslaattaa.
  • Laatat sopivat mainiosti kaikenlaisten juttujen koristeluun aina rannekoruista sisustusesineisiin. Lapset voivat koristella laatoilla muita DOTS-settejä tai LEGO® settejä oman makunsa mukaan.
  • Askartelun ystävät ihastuvat tähän DOTS – lisäsarja 4 (41931) -pussiin. Uudet värit ja kuviolaatat ovat hauska yllätys- tai lisälahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä värillisiä ja kuvioituja laattoja sisältävä pussi auttaa vahvistamaan lasten luovaa itseluottamusta leikkien aikana.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.