Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO DOTS – lisäsarja 4 41931

Luovat leikit eivt lopu DOTS lissarja 4:n laattojen parissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO DOTS – lisäsarja 4
SKU 41931
EAN 5702016915266
Kappaleita 105
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 2,47 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO DOTS – lisäsarja 4 41931 kuvaus

Lapset ja askartelun ystävät ihastuvat tähän eläinaiheiseen keräiltävään LEGO DOTS – lisäsarja 4 (41931) pussiin! Nämä lisälaatat sopivat yhteen kaikkien eri LEGO DOTS settien kanssa. Lapset voivat laajentaa mallejaan uusilla tavoilla ja tuunata niitä asunsa, mielialansa tai huoneensa sisustuksen mukaan.

Pussillinen luovuutta
Upeassa pussissa on 105 värikästä osaa, kuten söpöjä eläinten silmiä ja suita, korvia ja käpäliä sekä 10 yllätyslaattaa, joista on olemassa 16 erilaista kuviointia. Niillä lapset voivat koristella laukkukoristeensa, rannekorunsa tai sisustusesineensä omalla tavallaan, ja samalla luovat taidot kehittyvät.

Entistä hauskempaa askartelua
Tämä pieni pussi ilahduttaa lapsia, sillä sen sisällöllä voi koristella LEGO DOTS settejä entistäkin kekseliäämmin. Laattoja voi yhdistellä vapaasti ja vaihdella ystävien kanssa ja omia luomuksia voi esitellä muille. Pussit ovat mahtavia yllätyslahjoja luovalle nuorelle tai hauska lisäyllätys DOTS-settien ohessa.

  • Lapset ilahtuvat päästessään tekemään itse ainutlaatuisia koruja tai sisustusleluja tästä LEGO DOTS – lisäsarja 4 (41931) pussista. Jokainen voi ilmaista itseään vapaasti. Pussin sisältö on osa yllätystä!
  • Kehitä lapsen luovuutta ja suunnittelutaitoja tällä laattapussilla, jossa on 105 keräiltävää osaa, mukaan lukien söpöjä eläinaiheisia laattoja, hienoja värilaattoja ja 10 kuvioitua yllätyslaattaa.
  • Laatat sopivat mainiosti kaikenlaisten juttujen koristeluun aina rannekoruista sisustusesineisiin. Lapset voivat koristella laatoilla muita DOTS-settejä tai LEGO settejä oman makunsa mukaan.
  • Askartelun ystävät ihastuvat tähän DOTS – lisäsarja 4 (41931) -pussiin. Uudet värit ja kuviolaatat ovat hauska yllätys- tai lisälahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • LEGO DOTS setit ovat täynnä lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä värillisiä ja kuvioituja laattoja sisältävä pussi auttaa vahvistamaan lasten luovaa itseluottamusta leikkien aikana.
  • LEGO DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.