Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Huopakynät (6 kpl) 5006274

Hienot kulmikkaat huopakynt vaivattomaan LEGO DOTS -vritykseen

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Huopakynät (6 kpl)
SKU 5006274
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 19,95 €

LEGO Huopakynät (6 kpl) 5006274 kuvaus

Nämä LEGO DOTS Huopakynät (6 kpl) ovat täydelliset värikynät aloittelevalle taiteilijalle. Eri värit vievät luovuuden uudelle tasolle, ja jokaisen kynän päässä on kaksi 2×4 LEGO-levyä. Pakkauksessa on myös 40 värikästä laattaa levyjen luovaan koristeluun. Kulmikkaan muodon ansiosta kynät eivät vieri lattialle pöydältä ja terävä kärki tekee tarkasta värittämisestä helppoa. Hieno yllätys ja taidetarvike jokaiseen kotiin, toimistoon ja luokkahuoneeseen.

  • Inspiroi loputonta luovuutta näiden LEGO DOTS Huopakynien (6 kpl) avulla. Värittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, ja kyniin kiinnitetyt levyt tarjoavat ainutlaatuisia koristelumahdollisuuksia.
  • Kulmikkaissa kynissä on irrotettava korkki ja kaksi aitoa 2×4 LEGO-levyä. Pakkauksessa on myös 40 värikästä DOTS-laattaa, joilla lapset ja fanit voivat koristella kynät.
  • Nämä hienot huopakynät edustavat rohkeaa tyyliä, ja ne voi koristella uusiksi milloin tahansa. Jokainen kynä on yli 15cm pitkä, ja ne näyttävät tyylikkäiltä kirjoituspöydällä kotona, töissä tai koulussa.
  • Varoitus: pienten osien aiheuttama tukehtumisvaara.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.