Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41930 Laukkukoriste, panda

Loputtomasti söpön laukkukoristeen suunnittelumahdollisuuksia!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Laukkukoriste, panda
SKU 41930
Kappaleita 84
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41930 Laukkukoriste, panda kuvaus

  • Yllätä lapsi tällä bambua rakastavalla LEGO® DOTS Laukkukoriste, pandalla (41930). Siinä on tukeva kuutio, jossa on ripustusosa, avaimenmuotoinen laatanirrotustyökalu ja paljon laattoja.
  • Lapset voivat koristella laukkukoristeen käyttämällä pakkauksen suunnitteluideoita tai omaa luovuuttaan ja taitojaan ja muuntaa lelua keksimällä omia kekseliäitä koristekuvioita.
  • Setin sisältämät laatat sopivat koristeluun. Lapset voivat laajentaa suunnittelukuvioita käyttämällä myös teeman muiden askartelusettien ja pussien laattoja. Tarjolla ovat mm. DOTS – lisäsarja 3 tai 4 (41921 tai 41931)!
  • Askartelusta kiinnostuneet lapset ihastuvat tähän hienoon laukkukoristeeseen. Setti on nopeasti rakennettava ja hauska luova lahja, ja laukkukoriste sopii kaikkiin 6 vuotta täyttäneiden poikien ja tyttöjen laukkuihin.
  • Kekseliästä huvia näppärässä koossa. Jokainen laukkukoriste on 4 cm korkea, 3 cm leveä ja 3 cm syvä. Ne ovat ainutlaatuisia, kestäviä ja hyödyllisiä pikku lahjoja lapsille.
  • LEGO®DOTS settien sisällöstä lapset voivat askarrella kiehtovia koristeita ja käyttöesineitä. Tätä ihastuttavaa panda-laukkukoristetta voi tuunata monella eri tavalla, ja samalla itseluottamus vahvistuu hauskalla tavalla.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata kivoja juttuja. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.