Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41925 Salaisuusrasiat

Muunneltavien salaisuusrasioiden parissa voit ilmaista itseäsi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Salaisuusrasiat
SKU 41925
Kappaleita 273
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 19,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41925 Salaisuusrasiat kuvaus

  • Palkitse lapsen ahkerointi luovilla LEGO® DOTS Salaisuusrasioilla (41925)! Setti sopii mainiosti lapsille, jotka pitävät askartelusta ja haluavat ilmaista itseään suunnittelemalla.
  • Mielikuvitusta kehiin! Tässä huikean hienossa setissä on avattava kirjanmuotoinen laatikko, jossa on toimiva lukko ja säilytystilaa sisällä, sekä pieni rasia, jossa on kuvakehys, 2 avainta sekä säilytyslokerikko ja paljon laattoja!
  • Setin laatat sopivat mainiosti uniikkeihin suunnittelutöihin. Lapset voivat ideoida vieläkin suuremmin käyttämällä myös muiden settien ja pussien laattoja, kuten DOTS – lisäsarja 3:n (41921) laattoja!
  • Jokainen askartelun ystävä ihastuu tähän kekseliääseen leluun. Näppärät rasiat sopivat hienosti yllätyslahjaksi tai hauskaksi luovaksi palkinnoksi, joka kiehtoo 6 vuotta täyttäneitä poikia ja tyttöjä.
  • Luova kätköpaikka. Lukittava kirjanmuotoinen laatikko on 3 cm korkea, 8 cm leveä ja 9 cm pitkä. Tämä helposti rakennettava rasia on juuri sopivan kokoinen salaisuuksien kätkemiseen.
  • Avaa säilytyslokerikko, niin luovuus pääsee alkuun. Kokoa ensin salaisuusrasiat näppärästi selkeiden ja helposti seurattavien ohjeiden avulla. Osat pysyvät siistissä järjestyksessä ja hyvässä tallessa mukana olevassa säilytyslokerikossa.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä pieni, lukittava, kirjanmuotoinen salaisuusrasia innostaa vapaaseen suunnitteluun, mikä kehittää lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.