Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Laukkukoriste, lohikäärme 41939

Yllt ja ilahduta tuunattavalla laukkukoristeella

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Laukkukoriste, lohikäärme
SKU 41939
EAN 5702016915341
Kappaleita 82
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Laukkukoriste, lohikäärme 41939 kuvaus

Ilahduta lohikäärmeitä rakastavia askartelun ystäviä tällä superupealla LEGO DOTS Laukkukoriste, lohikäärme (41939) setillä! Tämä kestävä ja laadukas asustelelu antaa lapsille mahdollisuuden suunnitella ja koristella oman hurjan lohikäärmekoristeen riippumaan avaimiin tai reppuun.

Tuunaa persoonaasi ilmentävä koriste
Tämä käytännöllinen ja hauska askarreltava koriste sisältää kuution, jossa on tilaa monille hauskoille koristeille. Mukana ovat myös kiinnitysrengas ja laatanirrotustyökalu. Lapset voivat suunnitella ainutlaatuisen lohikäärmeen laventelinvärisistä, sinisistä, turkooseista ja vaaleanpunaisista laatoista. Luovuus pääsee entistäkin suurempaan laukkaan DOTS – lisäsarja 4 -pussilla (41931 – myydään erikseen), jonka laatoilla voi keksiä kaikenlaisia uusia ilmeitä ja koristeluita.

Huvia askartelun ystäville
Lapset voivat tuunata persoonallisia laukkukoristeita, vaihtaa lohikäärmeen ilmeitä ja esitellä luomuksiaan ystävilleen. Hauska ja pieni laukkukoriste tukee mainiosti lapsen askarteluharrastusta ja kehittää itseilmaisutaitoja. Se on hieno yllätys- tai joululahja, joka innostaa luoviin leikkeihin.

  • Yllätä lapsi tällä upealla LEGO DOTS Laukkukoriste, lohikäärme (41939) setillä, jossa on kestävä kuutio ja ripustusosa, laatanirrotustyökalu ja paljon värikkäitä laattoja.
  • Lapset innostuvat koristelemaan laukkukoristeen joko pakkauksen suunnitteluideoilla tai keksimällä omia kekseliäitä koristekuvioita, jolloin luovuus ja suunnittelutaidot kehittyvät.
  • Setin sisältämät laatat sopivat upeasti koristeluun. Lapset voivat käyttää myös teeman muiden settien ja pussien laattoja, kuten DOTS – lisäsarja 4 -setin (41931) laattoja ja laajentaa suunnittelukuvioita!
  • Lapset ihastuvat tähän upeaan laukkukoristeeseen, joka on kiva asuste. Setti on hieno yllätyslahja tai täydentävä joululahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Koristeen voi kiinnittää avaimiin tai laukkuun.
  • Luovia käytännön leikkejä joka päivä. Jokainen laukkukoriste on 4 cm korkea, 3 cm leveä ja 3 cm syvä. Ne ovat kestäviä ja hyödyllisiä pikku yllätyksiä tai lahjoja lapsille.
  • LEGO DOTS settien sisällöstä lapset voivat askarrella kiehtovia koristeita ja käyttöesineitä. Tätä ihastuttavaa lohikäärmettä voi tuunata monella eri tavalla, ja samalla itseluottamus vahvistuu hauskalla tavalla.
  • LEGO DOTS setit kutsuvat loputtomaan luovuuteen ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Seteillä voi suunnitella ja muokata kivoja juttuja. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.