Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41939 Laukkukoriste, lohikäärme

Yllätä ja ilahduta tuunattavalla laukkukoristeella

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Laukkukoriste, lohikäärme
SKU 41939
Kappaleita 82
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41939 Laukkukoriste, lohikäärme kuvaus

  • Yllätä lapsi tällä upealla LEGO® DOTS Laukkukoriste, lohikäärme (41939) setillä, jossa on kestävä kuutio ja ripustusosa, laatanirrotustyökalu ja paljon värikkäitä laattoja.
  • Lapset innostuvat koristelemaan laukkukoristeen joko pakkauksen suunnitteluideoilla tai keksimällä omia kekseliäitä koristekuvioita, jolloin luovuus ja suunnittelutaidot kehittyvät.
  • Setin sisältämät laatat sopivat upeasti koristeluun. Lapset voivat käyttää myös teeman muiden settien ja pussien laattoja, kuten DOTS – lisäsarja 4 -setin (41931) laattoja ja laajentaa suunnittelukuvioita!
  • Lapset ihastuvat tähän upeaan laukkukoristeeseen, joka on kiva asuste. Setti on hieno yllätyslahja tai täydentävä joululahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Koristeen voi kiinnittää avaimiin tai laukkuun.
  • Luovia käytännön leikkejä joka päivä. Jokainen laukkukoriste on 4 cm korkea, 3 cm leveä ja 3 cm syvä. Ne ovat kestäviä ja hyödyllisiä pikku yllätyksiä tai lahjoja lapsille.
  • LEGO® DOTS settien sisällöstä lapset voivat askarrella kiehtovia koristeita ja käyttöesineitä. Tätä ihastuttavaa lohikäärmettä voi tuunata monella eri tavalla, ja samalla itseluottamus vahvistuu hauskalla tavalla.
  • LEGO® DOTS setit kutsuvat loputtomaan luovuuteen ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Seteillä voi suunnitella ja muokata kivoja juttuja. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.