Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kesäfiilikset-monipakkaus 41937

Esittele lapsille hauskat LEGO DOTS huvit tmn kesisen askartelusetin avulla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kesäfiilikset-monipakkaus
SKU 41937
EAN 5702017258454
Kappaleita 441
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kesäfiilikset-monipakkaus 41937 kuvaus

Etsitkö nokkelaa synttärilahjaa? Tämä LEGO DOTS Kesäfiilikset-monipakkaus (41937) on mainio valinta. Luova setti johdattelee DOTS-maailmaan kehittäen lasten suunnittelutaitoja ja vahvistaen heidän itseluottamustaan. Setin osista voi rakentaa erilaisia esineitä, joiden vaikeustaso yltää helposta yksityiskohtaiseen.

Kaikenkirjavaa askarteluhuvia
Tämä askartelusetti sisältää erilaisia, tuunattavia DOTS-asusteita tai -koriste-esineitä, kuten rannekorun, leijona-aiheisen laukkukoristeen, seinälle ripustettavan kuvakehyksen ja kaktuksenmuotoisen kynätelineen. Lapset saavat keksiä setin esineille loputtomasti eri koristelutyylejä tai miettiä entistäkin luovempia kuvioita DOTS – lisäsarja 5 (41932) -pussin sisällöllä (myydään erikseen).

Kesäisiä askartelufiiliksiä
Tämä monipuolinen setti saa lapset innostumaan, sillä sen parissa lapset saavat keksiä eri esineille vaikka minkälaisia koristekuvioita. Mielikuvitusrikkaita luomuksia on kiva esitellä kavereille tai vaihdella ystävien kanssa. Setti tutustuttaa lapset luovaan askarteluun joko yksin tai yhdessä. Jokaiselle riittää kivaa tekemistä.

  • Kannusta lasten luovuutta tällä kiehtovalla LEGO DOTS Kesäfiilikset-monipakkauksella (41937). Lasten itseluottamus vahvistuu samalla, kun he soveltavat suunnittelutaitojaan erilaisiin hauskoihin esineisiin.
  • Esittele luovaa tyyliä! Lapset oppivat ilmaisemaan itseään monipuolisemmin koristellessaan setin eri esineitä joko mukana olevien koristeideoiden avulla tai keksimällä omia.
  • Mitä setti sisältää? Setti sisältää säädettävän vaaleansinisen rannekkeen, leijona-laukkukoristeen, ripustusosalla varustetun kuvakehyksen ja kaktuskynätelineen, jossa on liikuteltavat kädet, sekä paljon värikkäitä laattoja.
  • Askartelusta pitävät lapset ihastuvat tähän Kesäfiilikset-monipakkaukseen. Tuunattavine esineineen ja hauskoine väreineen se on mainio luova lahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Käyttöön, koristeeksi ja kaiken lisäksi kätevä. Kiehtovassa, luovassa askartelusetissä on mm. 12 cm korkea ja 6 cm leveä kaktus. Nuoret suunnittelijat voivat harjoitella koristelua kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO DOTS setit ovat täynnä lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä monipakkaussetti sisältää oman säilytyslokerikon. Setti tukee ja vahvistaa lasten itseluottamusta ja luovia taitoja hauskojen leikkien lomassa.
  • LEGO DOTS setit kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään ja vahvistavat itseluottamusta. Seteillä voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.