Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41937 Kesäfiilikset-monipakkaus

Esittele lapsille hauskat LEGO DOTS huvit tämän kesäisen askartelusetin avulla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 41937
Kappaleita 441
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 34,95 €
Julkaisupäivä 1. kesäkuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41937 Kesäfiilikset-monipakkaus kuvaus

  • Kannusta lasten luovuutta tällä kiehtovalla LEGO® DOTS Kesäfiilikset-monipakkauksella (41937). Lasten itseluottamus vahvistuu samalla, kun he soveltavat suunnittelutaitojaan erilaisiin hauskoihin esineisiin.
  • Esittele luovaa tyyliä! Lapset oppivat ilmaisemaan itseään monipuolisemmin koristellessaan setin eri esineitä joko mukana olevien koristeideoiden avulla tai keksimällä omia.
  • Mitä setti sisältää? Setti sisältää säädettävän vaaleansinisen rannekkeen, leijona-laukkukoristeen, ripustusosalla varustetun kuvakehyksen ja kaktuskynätelineen, jossa on liikuteltavat kädet, sekä paljon värikkäitä laattoja.
  • Askartelusta pitävät lapset ihastuvat tähän Kesäfiilikset-monipakkaukseen. Tuunattavine esineineen ja hauskoine väreineen se on mainio luova lahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Käyttöön, koristeeksi ja kaiken lisäksi kätevä. Kiehtovassa, luovassa askartelusetissä on mm. 12 cm korkea ja 6 cm leveä kaktus. Nuoret suunnittelijat voivat harjoitella koristelua kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® DOTS setit ovat täynnä lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä monipakkaussetti sisältää oman säilytyslokerikon. Setti tukee ja vahvistaa lasten itseluottamusta ja luovia taitoja hauskojen leikkien lomassa.
  • LEGO® DOTS setit kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään ja vahvistavat itseluottamusta. Seteillä voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.