Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41919 Energiaa pursuava rannekoru

Yllätä lapsesi luovalla rannekoruprojektilla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Energiaa pursuava rannekoru
SKU 41919
EAN 5702016668629
Kappaleita 33
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 6,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41919 Energiaa pursuava rannekoru kuvaus

  • LEGO® DOTS Energiaa pursuava rannekoru (41919) tukee lapsen luovuutta ja antaa ihmeellistä voimaa. Setti sisältää säädettävän rannekkeen ja 32 näyttävää, värikästä laattaa. Avaa pakkaus, ja hauskat koristelupuuhat voivat alkaa!
  • Tervetuloa ihastelemaan luovia koruja! Rannekorun koristelu kehittää lasten taitoa suunnitella ja ilmaista itseään. Korun voi koristella pakkauksessa olevan ehdotuksen mukaan, tai jokainen voi koristella omaan tyyliinsä sopivan korun.
  • Tämän setin laattoja voi myös yhdistää muihin setteihin. LEGO® DOTS – lisäsarja 2 (41916) sisältää uusia, söpöjä koristelaattoja, joilla lapset voivat piristää rannekorujaan.
  • Kaikki askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän mahtavaan settiin. Joustava ranneke ja värikkäät koristelaatat sopivat erinomaisesti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Taskukokoinen pakkaus. Rannekorun pituus on noin 20 cm. Tämä luovuutta kehittävä askartelusetti sopii täydellisesti pienille suunnittelijoille, jotka uppoutuvat laatimaan itselleen persoonallisia koruja.
  • Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten luovia rakennustaitoja ja saavat lapset tuntemaan iloa siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
  • Avaa pakkaus, ja rannekorun koristelu voi alkaa. Selkeiden ohjeiden ansiosta suunnittelu ja koristelu sujuvat kuin leikki. Askartelu on hauskaa, ja lapset voivat ylpeinä käyttää itsetekemiään persoonallisia koruja.
  • Ilahduta lapset luovuutta kehittävillä LEGO® DOTS rannekoruseteillä. Tämän rannekorusetin parissa voi suunnitella aina uusia ideoita, jotka kehittävät lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat ja laatat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja laattoja pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.