Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41913 Rannekorujen jättipakkaus

Viiden rannekorun setti hauskaan ideointiin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Rannekorujen jättipakkaus
SKU 41913
EAN 5702016668674
Kappaleita 300
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 29,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41913 Rannekorujen jättipakkaus kuvaus

  • Esittele lapsellesi ystävyysrannekorujen tekemisen riemu ja anna heille LEGO® DOTS Rannekorujen jättipakkaus (41913), johon sisältyy viisi säädettävää ranneketta ja 295 värikästä laattaa. Leikit voivat alkaa heti, kun pussi on avattu!
  • Paljon luovia askarteluideoita! Rannekorun koristelu kehittää lasten suunnittelu- ja itseilmaisutaitoja. Korun voi koristella pakkauksessa olevan ehdotuksen mukaan, tai jokainen voi koristella omaan tyyliinsä sopivan korun. Koruja on myös kiva antaa ystäville.
  • Tämän tai muiden settien värikkäiden laattojen parissa luova riemu ystävien kanssa ei lopu kesken. Lapset voivat piristää ystävyysrannekorujaan LEGO® DOTS – lisäsarjan 1 (41908) laatoilla.
  • Kaikki askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän luovaan settiin. Joustavat rannekkeet ja värikkäät koristelaatat sopivat erinomaisesti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Kukin ranneke on 20 cm pituinen, joten aloittelevien korusuunnittelijoiden on helppo toteuttaa ideoitaan ja säilyttää laattoja kannettavassa lokerikossa.
  • Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä! Paristottomat lelut kehittävät lasten luovia rakennustaitoja ja saavat lapset tuntemaan iloa siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
  • Avaa pakkaus, ja rannekorun koristelu voi alkaa. Päästä luovuutesi valloilleen. Selkeiden ohjeiden ansiosta suunnittelu ja koristelu sujuvat kuin leikki. Askartelu on hauskaa, ja lapset voivat ylpeinä käyttää itse tekemiään koruja.
  • Ilahduta lapsia LEGO® DOTS settien huikeilla tehtävillä. Tämän rannekorusetin parissa voi suunnitella aina uusia ideoita, jotka kehittävät lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat ja laatat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja laattoja pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.