Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41442 Eläinsairaalan pelastusauto

Nopeita pelastusleikkejä eläinrakkaille lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Eläinsairaalan pelastusauto
SKU 41442
Kappaleita 100
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41442 Eläinsairaalan pelastusauto kuvaus

  • Eläinsairaala pelastusauto (41442) on kompakti lemmikkieläinten pelastuslelusetti. Lapset voivat leikkiä kiiruhtavansa auttamaan pulaan joutunutta eläintä ja pelastavansa sen kaatuneen puun alta toimintaan valmiina olevalla mönkijällä.
  • Tässä pelastuslelussa on 2 LEGO® Friends mininukkehahmoa, tammikuun 2021 uutuutena koiranpennun hahmo, söpö rakennettava maaseutuympäristö eväsretkeä varten ja mönkijä.
  • Lapset voivat leikkiä olevansa eväsretkellä koiranpennun kanssa tai kehittää draamaa kaatamalla puun, jonka alle koira jää jumiin. Mönkijän avulla he voivat nostaa puuta, vapauttaa koiran ja pelastaa päivän!
  • Lapset ihastuvat eläinlääkäritarvikkeisiin, jotka sisältyvät tähän LEGO® Friends settiin. Siinä on ruokintapullo ja koiranluu, radiopuhelin, ketju puun nostamiseen, vilttilaatta, voileipä ja muki.
  • Sopii joulu- tai syntymäpäivälahjaksi 6 vuotta täyttäneelle lapselle, jonka haluat ilahduttaa kivalla yllätyksellä. Palkitse hyvästä suorituksesta luovalla lahjalla, joka innostaa tuntikausien pelastustarinoihin.
  • Vesiputous ja mönkijä ovat 6 cm korkeita, joten ne ovat sopivan pieniä jätettäväksi esille. Lapset voivat heittäytyä hauskoihin pelastusleikkeihin milloin haluavat.
  • Haluatko ilahduttaa pieniä rakentajia entistä hauskemmalla rakennuskokemuksella? Se onnistuu digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla! Zoomaus- ja kiertotyökalujen sekä haamu- ja tallennustilan avulla rakentaminen sujuu käden käänteessä.
  • Eläinsairaalan pelastusauto on yhteensopiva settien Eläinsairaalan ambulanssi (41445) ja Heartlake Cityn eläinsairaala (41446) kanssa. Ne avaavat oven LEGO® Friends eläintenpelastusleikkien maailmaan.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.