Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Leivontakilpailu 41393

Pst lasten luovuus tyteen kukkaan leivontakilpailua esittvll lelulla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Leivontakilpailu
SKU 41393
EAN 5702016618808
Kappaleita 361
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Leivontakilpailu 41393 kuvaus

Kilpailu alkaa! Tuo TV:stä tuttujen leivontakilpailujen draama lastenhuoneeseen tällä LEGO Friends Leivontakilpailu setillä (41393). Lasten luovuus pääsee vauhtiin, kun he koristelevat lelukakkuja hassuilla koristeilla tehdäkseen vaikutuksen tuomareihin. Tai leikkivät tuomaria ja päättävät, kuka voittaa pokaalin.

Ruoki mielikuvitusta
Ruoanlaittosetti on täynnä realistisia keittiökoneita, leikkiruokaa sekä söpöjä astioita ja tarvikkeita. Niillä lapset voivat luoda televisiosta tutun leivontaohjelman. Makeat toiminnot, kuten pyörivät kakku- ja ainestelineet innostavat mielikuvitusleikkiin. Koko setti on modulaarinen, joten lapset voivat koota sen ihan niin kuin haluavat.

Elämä on makeaa ystävien kanssa
Esittele lapsille LEGO Friends. Lapset pääsevät leikkimään TV-sarjasta tuttuja seikkailuja ja tapaamaan LEGO Friends hahmoja, jotka tuntuvat lapsista yllättävän tutuilta. Heartlake Cityssä heillä on aina kaveri, jonka kanssa voi tutkia kiinnostavia asioita. Siellä on aina tilaayhdelle ystävälle.

  • Kannusta lapset luovaan leikkiin auttamaan LEGO Friends hahmoja loihtimaan huikeita LEGO kakkuja tässä leivontakilpailuaiheisessa ruoanlaittosetissä. Heistä on ihanaa esiintyä studiokameroiden loisteessa!
  • Tämä monipuolinen Leivontakilpailu-setti (41393) sisältää kolme mininukkea, kaksi leivontapistettä, joissa on pyörivät kakkutelineet, paljon leivontatarvikkeita, kuten leikkiruokaa ja -kuorrutteita sekä keittiövälineitä.
  • Lapset ihastuvat tähän toiminnantäyteiseen LEGO settiin. Leikeissä voi kokata liedellä, esittää ohjelman kuvaajaa ja auttaa sammuttamaan keittiöpalon. Omia LEGO palikoita lisäämällä setistä saa upouusia luomuksia.
  • 361-osainen LEGO setti kutsuu 6 vuotta täyttäneet lapset lukemattomien ruoka-aiheisten leikkien pariin. Se on mahtava syntymäpäivä- tai joululahja uusille LEGO rakentajille tai Friends-TV-sarjan ystäville.
  • Modulaarisesta setistä voi erottaa osia, joten hauskat kakkuleikit voi jakaa eri puolille lastenhuonetta. Mutta koska se on vain 15 cm korkea ja 30 cm leveä, se ei vie paljon tilaa silloinkaan, kun kaikki elementit on kiinnitetty yhteen.
  • Tämä LEGO Friends setti sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat TV-leivontakilpailuiden luomiseen. Paristoja ei tarvita – luova hupi saa voimansa lasten mielikuvituksesta.
  • Kaikkien LEGO settien tapaan tässä hauskassa leivontalelussa on selkeät, painetut ohjeet. Helpot ohjeet on suunnattu 6 vuotta täyttäneille lapsille, joten rakennuspuuhat pääsevät alkuun ilman aikuisen apua.
  • Avaalapsille ovi LEGO Friendsien jännittävään maailmaan. Se on paikka, jossa lapset voivat oppia, että unelmat voi saavuttaa seuraamalla sydäntään.
  • LEGO rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin sisäiset laatukriteerit. Varmistamme, että pienillä sormilla on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1958!
  • The LEGO Group testaa LEGO palikat ja osat kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Varmistamme, että jokainen pikku rakentajan LEGO leikkisetti täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.